ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Adéu a l’antic Teatre GoulaAquests dies ens acomiadem d’un edifici que forma part de la memòria històrica i sentimental de vàries generacions a Begues.

A nivell sentimental, l’enderroc de l’antic Teatre Goula no és una decisió senzilla de prendre, donat que aquest edifici ha estat l’escenari de molts records i moments que formen part de la història personal de nombrosos beguetans i beguetanes.

Tancat des del 1983, el Goula és un edfici que no acompleix amb les normatives actuals ni garanteix els criteris mínims de seguretat que ha d’oferir un equipament públic adequat. La seva estructura resulta del tot irrecuperable i l’enderroc, seguint els criteris dels experts, és inevitable.

Aquests dies ja han començat les obres, que estan tenint una complexitat de caràcter més elevat per la presència d’uralita a l’estructura de l’edifici. No serà, però, fins les properes setmanes que veurem caure a terra les parets de la façana. Segurament veient aquesta imatge, molts de vosaltres, com jo mateixa, recordareu les projeccions de les sessions dobles i les coques que compràvem a l'hotel entre pel·lícula i pel·lícula.

No caigueu, en tot cas, en la nostàlgia. El Goula continuarà donant servei al municipi. En primer lloc perquè serà als terrenys adquirits amb el teatre on trobarem properament els horts urbans de caire social que donaran nova vida a la zona. Però a més, l’espai recuperat oferirà la possibilitat de crear un aparcament que alliberi els nostres carrers i faciliti la circulació pel municipi. Així, tot i la desaparició de l’antic teatre, continuarem assolint noves quotes de qualitat de vida. En aquest mateix sentit, no podem oblidar tampoc el magnífic substitut que ha vingut a prendre-li el relleu: el nou Teatre El Goula, al Centre Cívic El Roure, equipat amb tots els avenços que pot necessitar un espai d’aquestes característiques. Aquest és, definitivament, el teatre del municipi que som a dia d’avui!

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tecnologia (6) · parc del garraf (7) · carnestoltes (1) · alcohol (1) · LRSAL (4) · habitatge (2) · parellada (1) · Nadal (10) · pedrera (4) · AMB (7) · comerç (12) · festa major (11) · desnonaments (1) · 9N (5) · gent gran (17) · 2014 (2) · felicitació (2) · participació, (1) · empresa (2) · yu (1) · entitats (27) · ordenances (2) · centre cívic (9) · 2018 (4) · camí ral (9) · LOEPSF (2) · ensenyament (6) · pobresa energètica (2) · 2019 (10) · 2016 (1) · solidaritat (13) · patrimoni; (9) · cinema (1) · reflexions (289) · pagesia (2) · diputació de barcelona (4) · centre de dia (2) · Bruguers (1) · sostenibilitat (8) · patrimoni (20) · refugiats (1) · AMI (5) · hospital (1) · equipaments (12) · participació (32) · pressupostos (14) · seguretat (13) · carretera (2) · joventut (13) · 902 (3) · dona (11) · eleccions (10) · ermita (3) ·  (288) · parc metropolità (2) · explosió (1) · lleure (31) · Eramprunyà (1) · serveis (27) · medi ambient (25) · 2017 (3) · policia local (7) · cultura (39) · mobilitat (9) · abocador (4) · coronavirus (31) · parlament (3) · subvencions (5) · reflexions (4) · 25N (4) · esport (11) · catalunya (26) · llei (3) · ocupació (4) · alta tensió (4) · aplec (1) · família (7) · consulta (11) · petit casal (1) · telecomunicacions (2) · OAC (1) · pobresa energètica, (1) · sanitat (5) · infants (5) · biblioteca (6) · salut (3) · patrimoni; (22) · tapatast (2) · transparència (16) · finançament (2) · alcaldia (16) · civisme (8)