ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Millorar la seguretat dels vianants, una prioritat

Aquesta setmana hem donat un pas més per millorar la qualitat de vida dels beguetans i beguetanes. A l’aprovació, el passat mes d’octubre, del projecte del Camí Ral, s’afegeix ara l’inici de les obres a la carretera BV-2041 al seu pas per la rotonda de Cal Vidu.

Fins ara, els veïns de la urbanització que decidien anar a peu fins al centre del poble havien de fer-ho pel costat dels vorals de terra, uns espais que no acabaven d’estar totalment arranjats per a aquesta finalitat. A més, en aquests moments els vianants que volen creuar la variant ho han de fer a través del pas pel pont, on no hi ha vorera i s'ha de passar pel mateix lloc que els vehicles. Amb aquestes obres que ara s'inicien, s’ampliarà el pont per a incorporar-hi un nou pas exclusiu i segur per als vianants .

Els treballs que ara es posen en marxa han de permetre que els veïns i veïnes de la urbanització es puguin desplaçar fins el centre del poble amb més seguretat, sigui caminant o en bicicleta. Aquesta és, precisament, una de les nostres prioritats: fer de Begues un municipi dissenyat a la mida de les persones. Les obres, a més, poden considerar-se una continuació de les millores de connexió entre els barris que travessa la variant, tal i com ja es va fer a Begues Parc, on també va ser necessària la instal·lació de semàfors i de passos de vianants per a millorar la seguretat.

No podem oblidar que totes les obres que es realitzen al municipi suposen necessàriament algunes molèsties per als beguetans i beguetanes, sobretot aquelles relacionades amb la millora de la via pública. És per aquest motiu que volem demanar-vos paciència i, al mateix temps, dir-vos que estem convençuts que el resultat farà oblidar ràpidament aquests petits inconvenients.

Des del consistori apostem per un municipi on els beguetans vulguin quedar-s´hi i dedicar-hi el seu temps lliure. La intenció és que els veïns i veïnes puguin sortir de casa i decidir apropar-se fins al centre sense necessitat d’agafar el vehicle particular perquè poden fer-ho caminant i amb la certesa que ho faran de forma segura. Aquest és el nostre principal objectiu: fer de Begues un municipi amb un nivell alt de qualitat de vida.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
felicitaci (2)  entitats (27)  solidaritat (13)  diputaci de barcelona (4)  Erampruny (1)  participaci (32)  LOEPSF (2)  abocador (4)  eleccions (10)  llei (3)  2014 (2)  transparncia (16)  902 (3)  alcaldia (16)  parc del garraf (7)  sostenibilitat (8)  pobresa energtica (2)  patrimoni (20)  cultura (39)  pobresa energtica, (1)  2019 (10)  telecomunicacions (2)  infants (5)  refugiats (1)  parc metropolit (2)   (288)  policia local (7)  alcohol (1)  empresa (2)  ermita (3)  seguretat (13)  lleure (31)  gent gran (17)  tapatast (2)  LRSAL (4)  esport (11)  carnestoltes (1)  pagesia (2)  comer (12)  cinema (1)  petit casal (1)  hospital (1)  coronavirus (31)  tecnologia (6)  biblioteca (6)  consulta (11)  subvencions (5)  AMB (7)  2018 (4)  dona (11)  desnonaments (1)  famlia (7)  serveis (27)  explosi (1)  parellada (1)  catalunya (26)  pedrera (4)  centre de dia (2)  equipaments (12)  yu (1)  finanament (2)  centre cvic (9)  ocupaci (4)  participaci, (1)  carretera (2)  ensenyament (6)  Bruguers (1)  alta tensi (4)  patrimoni; (9)  2016 (1)  25N (4)  salut (3)  medi ambient (25)  civisme (8)  parlament (3)  sanitat (5)  cam ral (9)  patrimoni; (22)  festa major (11)  habitatge (2)  2017 (3)  reflexions (289)  9N (5)  joventut (13)  mobilitat (9)  Nadal (10)  pressupostos (14)  reflexions (4)  OAC (1)  ordenances (2)  aplec (1)  AMI (5)