ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Una Festa Major per al moment que vivim

Us vull convidar a gaudir de la celebració mantenint totes les mesures necessàries per a evitar contagis de COVID-19

Tal com prevèiem la setmana passada, l’arribada de la cinquena onada de la pandèmia ha provocat que s'hagin establert diferents modificacions en la celebració de la Festa Major per tal d’aplicar les darreres restriccions sanitàries. Des de l’arribada de la COVID-19 ha estat habitual que des de l’Ajuntament ens adaptem, d’un dia per a l’altre, al ritme que ens marcaven els diferents indicadors. Som conscients que no podem donar cap situació per definitiva fins que el procés de vacunació ens garanteixi una immunitat estable.

De la mateixa manera que des de fa ja molts mesos al consistori treballem amb aquesta flexibilitat, amb el sobreesforç que representa, us voldria animar que no oblideu encara de la necessitat d’adaptar-se a les exigències d’aquesta malaltia. Sé que és temptador relaxar-se davant la celebració de la Festa Major, més encara amb el cansament i el desgast que ha provocat la pandèmia i amb la tranquil·litat que ens proporciona la vacunació. Però precisament, aquest és el risc que ens ha portat a l’actual situació. Mantinguem la fermesa que ha salvat tantes vides. Encara podem contagiar-nos, encara podem contagiar als altres.

I un cop hem assumit aquesta necessitat de mantenir-nos involucrats i involucrades contra el coronavirus, gaudim de la nostra festa gran. Tot i les restriccions que hem hagut d’aplicar, el programa ens ofereix un retorn a l’activitat presencial i una voluntat de proposar un conjunt d’activitats en el que hi càpiga tota la diversitat del nostre municipi. Celebrem dins dels marges que podem assumir avui el fet que som de Begues i que ens estimem aquesta població. Que gaudiu de la millor festa que ens podem permetre!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pressupostos (15)  esport (11)  2019 (10)  lleure (31)  catalunya (26)  salut (3)  sostenibilitat (8)  desnonaments (1)  parlament (3)  participaci, (1)  LRSAL (4)  policia local (7)  cinema (1)  ermita (3)  Nadal (10)  coronavirus (31)  ocupaci (4)  empresa (2)  ensenyament (6)  patrimoni; (22)  Bruguers (1)  reflexions (4)  centre de dia (2)  aplec (1)  cam ral (9)  pagesia (2)  carnestoltes (1)  diputaci de barcelona (4)  famlia (7)  joventut (13)  centre cvic (9)  participaci (33)  parc del garraf (7)  cultura (39)  entitats (27)  carretera (2)  reflexions (289)  festa major (11)  parellada (1)  subvencions (5)  yu (1)  alcohol (1)  9N (5)  pedrera (4)  solidaritat (14)  Erampruny (1)  tapatast (2)  alcaldia (16)  LOEPSF (2)  tecnologia (6)  consulta (11)  infants (5)  2016 (1)  patrimoni (20)  25N (4)  AMI (5)  equipaments (12)  2018 (4)  medi ambient (25)  sanitat (5)  comer (13)   (290)  OAC (1)  abocador (4)  2014 (2)  serveis (27)  explosi (1)  finanament (2)  902 (3)  felicitaci (2)  hospital (1)  alta tensi (4)  ordenances (2)  civisme (8)  seguretat (13)  biblioteca (6)  llei (3)  refugiats (1)  eleccions (10)  parc metropolit (2)  telecomunicacions (2)  petit casal (1)  patrimoni; (9)  mobilitat (9)  pobresa energtica (2)  transparncia (16)  AMB (7)  dona (11)  gent gran (17)  habitatge (2)  2017 (3)  pobresa energtica, (1)