ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Un dels últims esforços contra la pandèmia

A les portes de les vacunacions massives, ens hem d’esforçar per fer les coses com cal aquesta Setmana Santa

La pandèmia s’ha demostrat que és una cursa de fons. Fins i tot diria que es tracta d’una marató de la qual ja hem recorregut molts kilòmetres. Tot i que ens agradaria haver-la acabat ja, encara ens queda un últim tram que haurem de completar, tot i que pensem que ens pot el cansament i que cada metre que recorrem sembla que sigui més i més llarg que l’anterior.

L’esgotament per la situació és probablement un dels grans problemes que hem d’afrontar avui dia. Arribem a una Setmana Santa en què coincideixen una certa relaxació en les restriccions de la mobilitat amb un empitjorament dels indicadors de la pandèmia que fan que comencem a parlar ja de la possibilitat d’una quarta onada. És, potser, un dels moments més delicats que hem viscut perquè la necessitat anímica de recuperar una certa normalitat topa amb el perill que aquest últim tram de la crisi sanitària al que ens està portant el procés de vacunació es trobi amb una relaxació excessiva dels nostres hàbits.

Tornant a la idea de la marató, és el moment de no deixar-nos anar. De res servirà tot el que hem recorregut fins al moment si abaixem els braços, precisament ara. Seria com renunciar a tot l’esforç que hem fet. Us vull animar a que, precisament en aquests dies, mantingueu tant com sigui possible les precaucions, respecteu les restriccions establertes i seguiu totes les recomanacions per a evitar contagis.

El Govern de Catalunya ja es troba preparat per tal d’iniciar les campanyes de vacunació massiva que ens permetran assolir la immunitat de grup. En les pròximes setmanes, tot i els problemes de producció i distribució registrats, ens anuncien que es multiplicarà l’arribada de dosis dels diferents vaccins aprovats. Si mirem a la situació que afrontàvem un any enrere, coincidirem que hauríem fet el que hagués estat necessari per arribar a aquest moment. Avui no se’ns demana tant, només una mica més de paciència.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
diputació de barcelona (4) · subvencions (5) · sanitat (5) · 2014 (2) · Bruguers (1) · refugiats (1) ·  (280) · participació, (1) · joventut (12) · carretera (2) · tecnologia (6) · parc del garraf (7) · reflexions (287) · explosió (1) · esport (11) · eleccions (10) · 902 (2) · alta tensió (4) · cinema (1) · AMB (7) · parlament (3) · 2016 (1) · felicitació (2) · patrimoni; (9) · cultura (38) · alcaldia (16) · AMI (5) · medi ambient (25) · 2017 (3) · parc metropolità (2) · comerç (12) · alcohol (1) · ensenyament (6) · lleure (31) · participació (32) · transparència (16) · finançament (2) · entitats (25) · carnestoltes (1) · seguretat (13) · yu (1) · pobresa energètica, (1) · consulta (11) · biblioteca (6) · patrimoni (19) · 25N (3) · ermita (3) · pedrera (4) · centre de dia (2) · hospital (1) · telecomunicacions (2) · centre cívic (9) · LRSAL (4) · ocupació (4) · festa major (11) · aplec (1) · Nadal (10) · serveis (27) · coronavirus (31) · desnonaments (1) · mobilitat (8) · policia local (7) · infants (4) · empresa (2) · solidaritat (13) · civisme (8) · gent gran (17) · pagesia (2) · parellada (1) · catalunya (25) · pobresa energètica (2) · pressupostos (14) · dona (11) · tapatast (2) · patrimoni; (22) · sostenibilitat (8) · salut (3) · equipaments (12) · petit casal (1) · OAC (1) · ordenances (2) · llei (3) · Eramprunyà (1) · família (7) · 9N (5) · 2019 (10) · camí ral (9) · reflexions (4) · habitatge (2) · abocador (4) · LOEPSF (2) · 2018 (4)