ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Treballant per l'atenció primària al municipi

Aquesta setmana he tingut la possibilitat de tractar sobre la qüestió amb el responsable a la zona del Departament de Salut


Reunió amb en Xavier Genís
La pandèmia, entre altres qüestions, ens ha obligat a donar encara més valor a l'atenció primària. Des de Begues sempre hem treballat i treballem per tal de disposar del millor servei sanitari de proximitat que sigui possible. En aquest sentit, al llarg dels darrers mesos hem estat uns afortunats ja que el CAP Pou Torre ha estat un dels pocs centres del nostre entorn immediat que s'ha mantingut en servei en tot moment, i ens hem de sentir molt orgullosos de l'esforç i del treball realitzat. Però, com sempre, som ambiciosos i aspirem a portar els serveis a les persones més enllà.

Aquesta mateixa setmana tenia una oportunitat més d'insistir en la qüestió en la reunió que vaig mantenir a l'Ajuntament amb el director del sector sanitari del Baix Llobregat litoral, Xavier Genís. Com no pot ser d'una altra manera la COVID-19 va centrar una part important de la trobada durant la qual es va parlar sobre el procés de vacunació a Begues o sobre la instal•lació d'un mòdul dedicat al exclusivament a l'atenció del coronavirus al costat del CAP.

Però també es va aprofitar per tal de posar a sobre de la taula altres necessitats en matèria de sanitat que esperem que s'impulsin. Així vam poder parlar sobre salut mental i addiccions, sobre atenció específica per a col·lectius com la gent gran o sobre la nostra voluntat de comptar amb serveis de rehabilitació, de classes de preparació al part o d'un increment de l'atenció pediàtrica. No tinc cap dubte que amb la nostra insistència i amb la bona voluntat del Departament i dels seus responsables, podrem continuar millorant l'atenció primària a Begues.

Per la meva part podeu comptar amb el compromís de que la qüestió sanitària està present en tot moment en els objectius de l'Ajuntament de Begues. Sabem com d'important és gaudir de la millor salut i dels millors professionals que vetllin per ella.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
festa major (11) · pobresa energètica (2) · ocupació (4) · seguretat (13) · 2017 (3) · parlament (3) · biblioteca (6) · lleure (31) · ordenances (2) · OAC (1) · pagesia (2) · felicitació (2) · 2016 (1) · habitatge (2) · reflexions (4) · Bruguers (1) · família (7) · participació (32) · 2018 (4) · centre cívic (9) · sanitat (5) · AMI (5) · comerç (12) · pressupostos (14) · patrimoni; (22) · Nadal (10) · coronavirus (31) · consulta (11) · infants (4) · 902 (2) · subvencions (5) · 25N (3) · AMB (7) · tapatast (2) · reflexions (287) · finançament (2) · policia local (7) · joventut (12) · ermita (3) · patrimoni (19) · hospital (1) · abocador (4) · desnonaments (1) · ensenyament (6) · LRSAL (4) · serveis (27) · pedrera (4) · camí ral (9) · explosió (1) · 2014 (2) · tecnologia (6) · alcaldia (16) · sostenibilitat (8) · LOEPSF (2) · participació, (1) · carretera (2) · transparència (16) · parc metropolità (2) · dona (11) · entitats (25) · mobilitat (8) · esport (11) · llei (3) · patrimoni; (9) · 9N (5) · alta tensió (4) · 2019 (10) · refugiats (1) · catalunya (25) · eleccions (10) · yu (1) · equipaments (12) · aplec (1) · telecomunicacions (2) · pobresa energètica, (1) · gent gran (17) · cultura (38) · solidaritat (13) · medi ambient (25) · petit casal (1) · empresa (2) · parc del garraf (7) · cinema (1) · civisme (8) · diputació de barcelona (4) · carnestoltes (1) · alcohol (1) · parellada (1) · Eramprunyà (1) · centre de dia (2) · salut (3) ·  (280)