ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Protegint als que ens protegeixen

 És novament imprescindible que fem servir la responsabilitat individual per lluitar contra el coronavirus

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que treballen en la cura i l'atenció a la resta de persones. Penso en primer lloc en els sanitaris i sanitàries, en les forces de seguretat, el professorat... però també en les persones que ens atenen als comerços o que ens ajuden a desplaçar-nos en els transports públics. Són treballadors i treballadores que, per la importància dels serveis que ens presten han estat des del primer moment al peu del canó, exposant-se a la malaltia sense deixar de banda les seves obligacions. És més, molts d'ells i d'elles han hagut d'assumir esforços extraordinaris per a mantenir la nostra societat en marxa i garantir la nostra salut, la nostra seguretat, l'educació dels nostres fills i filles o l'atenció als nostres avis i àvies.

Per aquest motiu, l'arribada de la vacuna de la COVID-19 al CAP Pou Torre i a la residència de gent gran Novaurora i l'inici d'un cribatge entre els professionals de les escoles em semblen les millors notícies que hem pogut rebre en els darrers dies. El nostre valor com a societat també es pot mesurar per la manera en la qual cuidem de les persones que ens cuiden.

Voldria doncs aprofitar aquest moment per a tornar a agrair un cop més en nom de tot el municipi el treball que realitzen els treballadors i treballadores que en un moment determinat de les seves vides es van comprometre amb el servei als demés i que han demostrat que ni en els moments més difícils han pensat a abandonar-nos.

Malauradament la resta de notícies que tenim relacionades amb la pandèmia no són, ni de bon tros, tan positives i esperançadores. Els contagis no semblen tenir fre després de les festes de Nadal i tot apunta a que ens trobem davant d'unes setmanes que seran, un cop més, molt dures i complicades. Des de les administracions es continua treballant en trobar un equilibri entre les mesures sanitàries i la protecció social i econòmica, però un cop més l'última barrera de defensa davant de la malaltia l'hem de posar, necessàriament, entre tots i totes.

Tot i el risc de que acabem insensibilitzats davant de les advertències per la seva freqüència, la meva implicació amb tots els veïns i veïnes m'obliga a demanar-vos novament responsabilitat individual i social. Minimitzeu els riscos fins a l'últim extrem. Eviteu contactes laborals, familiars o amb amics sempre que sigui possible. Respecteu les normes establertes i protegiu-vos amb mascaretes, distància social i amb el rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
civisme (8)  desnonaments (1)  serveis (27)  parc metropolit (2)  Bruguers (1)  sanitat (5)  solidaritat (15)  Erampruny (1)  empresa (2)  comer (13)  joventut (14)  ordenances (2)  carretera (2)  centre cvic (9)  subvencions (5)  902 (4)  carnestoltes (2)  cultura (39)  aplec (1)  pedrera (4)  patrimoni; (22)  festa major (11)  refugiats (1)  pobresa energtica (2)  cinema (1)  tecnologia (7)  felicitaci (2)  participaci (35)  parlament (3)  2019 (10)  cam ral (9)  parc del garraf (7)  yu (1)  sostenibilitat (8)  dona (12)  2014 (2)  alcohol (1)  2016 (1)  centre de dia (2)  Nadal (10)  patrimoni (21)  2017 (3)  consulta (11)  lleure (31)  equipaments (12)  2018 (4)  reflexions (5)  habitatge (2)  pressupostos (16)  salut (3)  policia local (7)  patrimoni; (9)  AMB (7)  llei (3)  reflexions (289)  esport (11)  25N (4)  9N (5)  LRSAL (4)  abocador (4)  seguretat (14)  diputaci de barcelona (4)  pagesia (2)  explosi (1)  participaci, (1)  hospital (1)  ermita (3)  medi ambient (28)  ensenyament (7)  tapatast (2)  parellada (1)  petit casal (1)  gent gran (17)  pobresa energtica, (1)  OAC (1)  eleccions (10)  LOEPSF (2)  biblioteca (6)  coronavirus (31)  finanament (2)  alcaldia (16)  entitats (28)  AMI (5)  transparncia (18)  infants (6)  telecomunicacions (2)  famlia (8)   (304)  ocupaci (4)  catalunya (26)  alta tensi (4)  mobilitat (10)