ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Els Reis d'Orient han tornat a Begues

Tot i que d'una manera diferent, hem pogut tornar a gaudir de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar

Tal i com hem dit i reiterat al llarg de les passades setmanes, aquest ha estat un Nadal per celebrar i gaudir dins dels marges que ens ha marcat i encara ens marca la prevenció per evitar els contagis de COVID-19. De la mateixa manera que confio que tothom ha fet a les seves pròpies llars, l'activitat pública s'ha retallat i s'ha adaptat per tal que la celebració fos, en primer terme, segura. Un dels moments centrals i que apleguen tradicionalment més persones als espais públics del municipi és l'arribada dels Reis d'Orient i, aquesta ha estat precisament una de les propostes on hem posat més treball i esforç per a poder tirar-la endavant amb les majors garanties sanitàries.

Melcior, Gaspar i Baltasar han tornat a visitar el nostre poble i ho han fet amb un treball organitzatiu sense precedents per tal que arribin a tots els punts del municipi. M'agradaria fer arribar el reconeixement de tots els veïns i veïnes i el meu propi a Joves pel Nadal i a totes les persones que han posat el seu esforç, com els treballadors municipals i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, per tal que no haguéssim de prescindir d'una part tan important de les festes. Tot i que d'una manera diferent a l'habitual, heu tornat a portar la il·lusió d'aquestes dates a totes les llars beguetanes.

Ara ens toca deixar en el record aquest Nadal i tornar al nostre dia a dia habitual. Ho fem en un moment especialment preocupant, en el qual es donen la mà l'inici de les vacunacions i un notable empitjorament dels indicadors de la pandèmia. Siguem conscients de que, tot i que comencem a veure el final de la crisi sanitària, encara haurem de passar moments complicats com l'actual. No oblideu les precaucions. Ens toca tornar a demostrar que podem frenar la COVID-19 des de la responsabilitat personal i el civisme.

Finalment, m'agradaria aprofitar aquest inici del 2021, per desitjar que aquest sigui un any que porti a cada beguetà i beguetana felicitat, salut i benestar. Ens ho hem ben guanyat!

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni; (9) · diputació de barcelona (4) · llei (3) · mobilitat (10) · tapatast (2) · subvencions (5) · patrimoni (21) · desnonaments (1) · civisme (8) · entitats (28) · explosió (1) · AMI (5) · Eramprunyà (1) · patrimoni; (22) · sanitat (5) · alcaldia (16) · alta tensió (4) · equipaments (12) · catalunya (26) · gent gran (17) · empresa (2) · dona (12) · AMB (7) · parc del garraf (7) · biblioteca (6) · consulta (11) · carnestoltes (2) · cinema (1) · Bruguers (1) · família (8) · coronavirus (31) · pobresa energètica (2) · cultura (39) · esport (11) · 902 (4) · participació (35) · carretera (2) · policia local (7) · OAC (1) · centre cívic (9) · ordenances (2) · reflexions (289) · finançament (2) · pagesia (2) ·  (304) · camí ral (9) · LRSAL (4) · parellada (1) · aplec (1) · felicitació (2) · pedrera (4) · 9N (5) · comerç (13) · 2018 (4) · pressupostos (16) · joventut (14) · yu (1) · ensenyament (7) · festa major (11) · 2014 (2) · abocador (4) · lleure (31) · 2016 (1) · tecnologia (7) · centre de dia (2) · transparència (18) · seguretat (14) · petit casal (1) · 25N (4) · LOEPSF (2) · infants (6) · ermita (3) · reflexions (5) · sostenibilitat (8) · refugiats (1) · alcohol (1) · 2019 (10) · parc metropolità (2) · 2017 (3) · hospital (1) · telecomunicacions (2) · eleccions (10) · solidaritat (15) · serveis (27) · ocupació (4) · salut (3) · Nadal (10) · pobresa energètica, (1) · participació, (1) · parlament (3) · habitatge (2) · medi ambient (28)