ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Un Nadal difícil

Els preparatius de les festes coincideixen amb un dels moments més complicats viscuts durant la pandèmia

Vivim dies complexos en una època que, des de l'arribada de la COVID-19, ja era prou complexa. En els darrers dies ens comencem a preparar per a celebrar el Nadal, una època habitualment d'alegria i retrobament, mentre, alhora, assistim a un empitjorament continu dels indicadors de la pandèmia. Es donen la mà la preocupació per una banda i, per una altra, la il·lusió i les festes. Són sentiments confrontats i que tots i totes patim per gestionar adequadament.

Des de l'Ajuntament de Begues, tal i com és la nostra obligació, hem fet una profunda reflexió al respecte que confio que us ajudi a trobar una manera adequada per encarar aquest Nadal tan excepcional. Des del consistori creiem que la nostra primera responsabilitat és amb la salut de les persones i, per aquest motiu, hem plantejat una activitat pública per a aquestes dates que sigui, abans de res, segura. Suposa fer renúncies i adaptar-nos a una realitat que no és la que voldríem. Però també sabem que serà un esforç puntual i confiem en que l'arribada de la vacuna ens porti l'any vinent unes festes diferents.

Avui mateix hem conegut les noves restriccions que estableix la Generalitat de Catalunya per frenar la que podria ser una tercera onada de la pandèmia. Us puc garantir que com a ajuntament farem tot el possible per tal d'aconseguir el seu màxim compliment.. Us vull convidar a fer el mateix.

Hem de saber trobar el punt just en les mesures sanitàries que ens permeti garantir la salut de les persones, preservar el major benestar econòmic possible i gaudir fins on podem de les celebracions i la tradició. Us ben asseguro que no és senzill, però si entre tots i totes ens marquem aquesta fita, podrem començar l'any 2021 en les millors condicions possibles per a assolir la immunitat i la recuperació econòmica que esperem. Els petons i abraçades que ens deixem de donar avui, ens seran retornats amb escreix demà.

Aquesta continua sent una lluita compartida.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni (19) · equipaments (12) · yu (1) · tecnologia (6) · reflexions (4) · OAC (1) · AMB (7) · Nadal (10) · solidaritat (13) · centre cívic (9) · gent gran (17) · LRSAL (4) · participació, (1) · 2018 (4) · parellada (1) · serveis (27) · ermita (3) · sostenibilitat (8) · explosió (1) · centre de dia (2) · 2014 (2) · catalunya (25) · reflexions (287) · carnestoltes (1) · alcaldia (16) · subvencions (5) · alcohol (1) · festa major (11) · parlament (3) · cinema (1) · pobresa energètica (2) · pagesia (2) · dona (11) · habitatge (2) · participació (32) · mobilitat (8) · Eramprunyà (1) · salut (3) · família (7) · 9N (5) · LOEPSF (2) · 25N (3) · tapatast (2) · refugiats (1) · carretera (2) · diputació de barcelona (4) · desnonaments (1) · 2016 (1) · Bruguers (1) · lleure (31) · 2017 (3) · aplec (1) · empresa (2) ·  (280) · patrimoni; (22) · transparència (16) · entitats (25) · pedrera (4) · camí ral (9) · parc del garraf (7) · ordenances (2) · telecomunicacions (2) · felicitació (2) · policia local (7) · 902 (2) · medi ambient (25) · seguretat (13) · infants (4) · llei (3) · sanitat (5) · petit casal (1) · 2019 (10) · pressupostos (14) · comerç (12) · civisme (8) · alta tensió (4) · joventut (12) · biblioteca (6) · finançament (2) · cultura (38) · parc metropolità (2) · coronavirus (31) · AMI (5) · ensenyament (6) · abocador (4) · eleccions (10) · pobresa energètica, (1) · hospital (1) · esport (11) · patrimoni; (9) · consulta (11) · ocupació (4)