ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Posem llum a un Nadal diferent

 Les festes, enguany, han d'estar necessàriament marcades per la prevenció davant de la pandèmia

Avui divendres els nostres carrers i espais públics s'il·luminaran un any més amb l'enllumenat nadalenc. Però no serà un any com els anteriors. Demà mateix, el cribatge per a la detecció de casos asimptomàtics de la COVID-19 al CAP Pou Torre ens posa de peus a terra recordant-nos el moment tan complex que vivim. La coincidència d'aquests dos fets, el cribatge i l'encesa de llums nadalenques, és el millor exemple que podem tenir per entendre com hem de viure les festes de Nadal que ja tenim a tocar.

Per una banda crec que és important que tinguem present la celebració i que, dins dels marges que ens marquin les restriccions sanitàries i la nostra pròpia responsabilitat, gaudim d'aquestes dates. Han estat uns mesos difícils per a tothom i bé que ens mereixem una estona d'alegria. Però no ens podem permetre que l'alegria d'avui esdevingui un problema greu demà. Encara estem sota els efectes de la segona onada de la pandèmia, amb un risc de rebrot i una pressió hospitalària per sobre del que seria desitjable.

És un moment d'equilibri precari que arriba tot just després d'haver aconseguit aplanar la corba que es va disparar després de l'estiu. Per aquest motiu vull fer una crida al seny i a la responsabilitat individual i col·lectiva. Les darreres dades ja ens adverteixen de que l'evolució no és l'esperada per tal de fer front a una Nadal amb garanties i la Generalitat de Catalunya ha hagut de frenar el procés de retorn a l'activitat en el qual ens trobem.

Sé que aquestes no són les notícies que voldríem escoltar, però la realitat és tossuda. Us convido en tot cas a mirar més enllà amb esperança i amb un fonamentat optimisme. Tot apunta a que comptarem en els propers mesos amb una vacuna efectiva i que el Nadal de l'any vinent podrà ser diferent al que viurem aquest 2020.

Paciència, seny i optimisme.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
mobilitat (10)  2014 (2)  petit casal (1)  patrimoni; (9)  tapatast (2)  infants (6)  alta tensi (4)  cinema (1)  lleure (31)  explosi (1)  equipaments (12)  ordenances (2)  reflexions (5)  ensenyament (7)  telecomunicacions (2)  refugiats (1)  parc metropolit (2)  9N (5)  pedrera (4)  transparncia (18)  participaci (35)  ermita (3)  LRSAL (4)  Erampruny (1)  ocupaci (4)  centre de dia (2)  aplec (1)  yu (1)  cam ral (9)  gent gran (17)  alcohol (1)  2018 (4)  participaci, (1)  desnonaments (1)  consulta (11)  entitats (28)  LOEPSF (2)  seguretat (14)  centre cvic (9)  patrimoni; (22)  2017 (3)  reflexions (289)  sanitat (5)  pobresa energtica, (1)  biblioteca (6)  carnestoltes (2)  empresa (2)  diputaci de barcelona (4)  parc del garraf (7)  habitatge (2)  parlament (3)  salut (3)  2016 (1)  pressupostos (16)  subvencions (5)  esport (11)  OAC (1)  serveis (27)  policia local (7)  cultura (39)  joventut (14)  hospital (1)  llei (3)  parellada (1)  25N (4)  famlia (8)  alcaldia (16)  patrimoni (21)  tecnologia (7)  finanament (2)  2019 (10)  dona (12)  Nadal (10)  comer (13)  solidaritat (15)  medi ambient (28)  Bruguers (1)  catalunya (26)   (304)  civisme (8)  felicitaci (2)  AMB (7)  pobresa energtica (2)  pagesia (2)  festa major (11)  sostenibilitat (8)  carretera (2)  abocador (4)  coronavirus (31)  eleccions (10)  AMI (5)  902 (4)