ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Al costat dels més vulnerables

Al llarg d'aquesta crisi sanitària el seguiment de la nostra gent gran ha estat i és una de les grans prioritats

La pandèmia és una situació que, indubtablement, ens afecta a tots i a totes. Però la realitat és que no ho fa amb la mateixa intensitat per a tothom. La nostra gent gran és qui més està carregant amb el pes d'aquesta crisi sanitària. En primer lloc perquè els nostres avis i àvies pateixen amb més crueltat els símptomes que acompanyen a la COVID-19. I si això no fos prou, també han de veure agreujades altres situacions que ja es donaven en molts casos abans: la solitud, la manca d'activitat, l'aïllament...

Des de l'Ajuntament de Begues som conscients d'aquest fet des del primer moment i hem fet que una de les nostres prioritats a l'hora d'actuar davant del coronavirus hagi estar vetllar en tot moment per aquest col·lectiu. Aquests dies hem conegut una dada que posa de manifest el seguiment que hem dut a terme com són les 1.200 trucades que s'han realitzat entre els mesos del març i l'octubre a les persones usuàries de l'Espai Nou, amb especial atenció per aquelles que viuen soles. Gràcies a aquest seguiment hem tingut la possibilitat d'oferir a la nostra gent gran diferents propostes amb les quals ajudar-les a passar una època, com és aquesta, tan dura i exigent.

Sempre m'he enorgullit de dir que Begues ha anat creixent i desenvolupant-se com a municipi sense perdre la seva essència de poble petit. Hem buscat d'incorporar a les nostres vides tots els avantatges que hem pogut en forma de serveis i comoditats sense que això signifiqués renunciar a la proximitat entre les persones, a la solidaritat o la preocupació pels nostres veïns i veïnes que sempre ens ha caracteritzat.

La COVID-19 ens està posant a prova en molts àmbits, i aquest n'és clarament un. De nosaltres depèn tancar els ulls a la realitat que ens envolta o, com provem de fer des de l'Ajuntament de Begues, tenir-los més oberts que mai a la realitat d'aquells que més ens necessiten.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
infants (6) · LRSAL (4) · camí ral (9) · solidaritat (15) · equipaments (12) · patrimoni; (9) · OAC (1) · tapatast (2) · esport (11) · 2019 (10) · alta tensió (4) · aplec (1) · biblioteca (6) · participació (35) · ensenyament (7) · joventut (14) · pedrera (4) · salut (3) · 9N (5) · família (8) · AMI (5) · hospital (1) · festa major (11) · yu (1) · dona (12) · patrimoni; (22) · ordenances (2) · reflexions (289) · coronavirus (31) · diputació de barcelona (4) · llei (3) · telecomunicacions (2) · 25N (4) · explosió (1) · tecnologia (7) · finançament (2) · participació, (1) · abocador (4) · felicitació (2) · centre cívic (9) · parc metropolità (2) · transparència (18) · subvencions (5) · seguretat (14) · desnonaments (1) · pobresa energètica (2) · entitats (28) · medi ambient (28) · parellada (1) · carnestoltes (2) · catalunya (26) · policia local (7) · eleccions (10) · serveis (27) · petit casal (1) · parc del garraf (7) · LOEPSF (2) · ocupació (4) · ermita (3) · carretera (2) · sostenibilitat (8) · reflexions (5) · 902 (4) · centre de dia (2) · cinema (1) · alcaldia (16) · 2016 (1) · refugiats (1) · lleure (31) · cultura (39) · patrimoni (21) · comerç (13) · mobilitat (10) · 2018 (4) · Nadal (10) · 2017 (3) · empresa (2) · Eramprunyà (1) · consulta (11) · sanitat (5) · AMB (7) · alcohol (1) · pagesia (2) · Bruguers (1) · parlament (3) · 2014 (2) · gent gran (17) · pressupostos (16) · pobresa energètica, (1) · civisme (8) ·  (304) · habitatge (2)