ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Transparència i comunicació

Els mitjans de comunicació municipal han rebut recentment dos reconeixements a la seva qualitat

Al llarg dels darrers anys les tecnologies de la comunicació han avançat fins a tenir un impacte en el nostre dia a dia que difícilment podíem haver imaginat. Les xarxes socials, els sistemes de missatgeria instantània, la informació present a Internet... totes aquestes eines han transformat fins a cert punt la manera com vivim. Des de l’Ajuntament de Begues no hem volgut en cap moment donar l’esquena a aquesta nova realitat i en els darrers mandats hem realitzat un esforç per tal de posar aquests avenços al servei d’una comunicació més fluida, propera i transparent amb la ciutadania.

Aquest treball ha estat reconegut amb el recent lliurament de dos importants distincions, probablement dues de les més destacades en l’àmbit de la comunicació a Catalunya. Per una banda ahir un programa de Ràdio Begues realitzat amb el suport de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR), La Casa Ofala, rebia el Premi Ràdio Associació de Catalunya en la categoria d’inclusió i només uns dies abans recollíem el segell Infoparticipa a la transparència del web municipal que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona sent, a més, un dels únics 36 municipis catalans que han acomplert amb el 100 % dels criteris exigits. Més enllà de la satisfacció immediata d’aquests guardons, crec que hem de posar de valorar l’alt nivell que marquen en àmbits com la qualitat de la comunicació i la transparència dels mitjans municipals.

En una societat com l’actual les administracions hem d’entendre que una de les nostres primeres obligacions és crear les eines que permetin a la ciutadania conèixer millor les polítiques que desenvolupem i que tinguin la possibilitat d’intervenir-hi en el major grau possible. La distància social i el confinament puntual que hem hagut d’assumir per la pandèmia ens han fet encara més evident com d’important és aprofundir en aquestes vies de comunicació i proximitat i per aquest motiu tenim la voluntat de continuar en aquest camí.

Des del consistori tenim l’objectiu que, més que separar-nos, les noves tecnologies ens facin una societat més propera i implicada i estic convençuda que estem col·laborant en aconseguir-ho.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pedrera (4) · sostenibilitat (8) · patrimoni; (9) · 902 (3) · transparència (16) · habitatge (2) · aplec (1) · 2016 (1) · entitats (27) · patrimoni; (22) · alcohol (1) · telecomunicacions (2) · yu (1) · AMB (7) · 2014 (2) · centre de dia (2) · salut (3) · consulta (11) · ocupació (4) · solidaritat (13) · Eramprunyà (1) · 9N (5) · carnestoltes (1) · 2019 (10) · eleccions (10) · catalunya (26) · diputació de barcelona (4) · parc del garraf (7) · mobilitat (9) · llei (3) · ermita (3) · pobresa energètica (2) · reflexions (289) · Nadal (10) · petit casal (1) · alta tensió (4) · parc metropolità (2) · parellada (1) · cinema (1) · parlament (3) · esport (11) · joventut (13) · Bruguers (1) · 2018 (4) · finançament (2) ·  (288) · 2017 (3) · sanitat (5) · pressupostos (14) · ordenances (2) · hospital (1) · desnonaments (1) · lleure (31) · reflexions (4) · tecnologia (6) · 25N (4) · pagesia (2) · abocador (4) · participació (32) · subvencions (5) · medi ambient (25) · participació, (1) · OAC (1) · equipaments (12) · refugiats (1) · policia local (7) · festa major (11) · tapatast (2) · LRSAL (4) · alcaldia (16) · coronavirus (31) · centre cívic (9) · gent gran (17) · comerç (12) · dona (11) · cultura (39) · camí ral (9) · seguretat (13) · empresa (2) · biblioteca (6) · patrimoni (20) · família (7) · AMI (5) · explosió (1) · pobresa energètica, (1) · carretera (2) · infants (5) · serveis (27) · felicitació (2) · ensenyament (6) · civisme (8) · LOEPSF (2)