ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Repensem Begues en clau de pandèmia

L’Ajuntament ha elaborat una declaració de principis per tal de fer front amb les màximes garanties a l’etapa de represa que acabem d’obrir

Tal i com reflexionava en el meu anterior escrit, tot i la relaxació de determinades mesures, l’arribada de l’etapa de represa és un moment per a mantenir l’actitud de prudència que ens ha permès arribar fins a aquest punt. Malauradament les xifres de contagis sembla que confirmen els nostres temors i apunten a que la manca precaució en els darrers dies per part d’alguns està provocant més contagis dels esperats. Les dades ens posen novament enfront a una realitat que, tot i la milloria experimentada, continua vigent: la malaltia encara està entre nosaltres i és igual de contagiosa.

Des de l’Ajuntament de Begues hem volgut entrar en aquest nou moment de la pandèmia amb pas ferm i sent realistes amb l’actual situació . Per aquest motiu hem elaborat una declaració de principis que recull en 10 punts l’esperit de l’actuació municipal per a l’etapa de represa i que comença amb un primer objectiu que em sembla especialment simbòlic: preservar la salut i el benestar de la ciutadania per davant de qualsevol altre criteri. De la mateixa manera ens comprometem a vetllar pels col·lectius més vulnerables o a impulsar les mesures de seguretat i sanitàries que siguin necessàries, entre altres aspectes recollits.

El nostre consistori és conscient del paper que juga en aquesta lluita contra la pandèmia i vol exercir-lo de la manera més responsable possible. Hem triat com a lema de la declaració “Repensem Begues” com a mostra d’aquest compromís ja que, al cap i a la fi, el que volem expressar, és que també en aquesta nova etapa el conjunt de les actuacions municipals que desenvolupem passaran sempre i de manera prioritària pel filtre de la prevenció davant la Covid-19. Això suposarà que durant els propers mesos el nostre poble serà diferent a com ho era només uns mesos enrere, però no perdem de vista que aquest esforç és per tal que d’aquí a uns mesos més siguem un municipi molt semblant al que vam ser.

M’agradaria que de manera individual tothom fes també la seva petita reflexió personal sobre la manera en què vol passar per aquesta nova etapa fent-nos algunes preguntes com “quines mesures per a protegir-me a mi i als demés faré servir?” o “com serà el meu dia a dia?”. No sabem durant quant de temps hem de viure amb la Covid-19 entre nosaltres així que, mentre no l’acomiadem, el millor és aprendre a conviure-hi de la manera més segura.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pobresa energètica (2) · desnonaments (1) · civisme (8) · catalunya (26) · 25N (4) · reflexions (289) · subvencions (5) · explosió (1) · mobilitat (9) · patrimoni; (9) · 2019 (10) · abocador (4) · joventut (13) · esport (11) · gent gran (17) · camí ral (9) · sanitat (5) · Bruguers (1) · 902 (3) · parlament (3) · festa major (11) · infants (5) · patrimoni (20) · serveis (27) · participació, (1) · participació (32) · solidaritat (13) · biblioteca (6) · coronavirus (31) · cinema (1) · pobresa energètica, (1) · telecomunicacions (2) · refugiats (1) · 2017 (3) · parellada (1) · salut (3) · alcohol (1) · OAC (1) · tecnologia (6) · llei (3) · parc metropolità (2) · centre cívic (9) · ordenances (2) · pagesia (2) · consulta (11) · pressupostos (14) · seguretat (13) · petit casal (1) · LOEPSF (2) · finançament (2) · parc del garraf (7) · entitats (27) · equipaments (12) · yu (1) · dona (11) · reflexions (4) · Eramprunyà (1) · pedrera (4) · 9N (5) · 2018 (4) · AMB (7) · Nadal (10) · centre de dia (2) · alcaldia (16) · patrimoni; (22) · policia local (7) · família (7) · AMI (5) · comerç (12) · ensenyament (6) · hospital (1) · transparència (16) · tapatast (2) · cultura (39) · carretera (2) · alta tensió (4) · aplec (1) · 2016 (1) · empresa (2) · sostenibilitat (8) ·  (288) · eleccions (10) · habitatge (2) · ermita (3) · diputació de barcelona (4) · 2014 (2) · medi ambient (25) · lleure (31) · LRSAL (4) · carnestoltes (1) · ocupació (4) · felicitació (2)