ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El perill de confiar-se

 Les sortides dels infants i l'anunci de les fases de desescalada poden portar-nos a relaxar excessivament les precaucions

 Un dels principals riscos que correm davant la crisi sanitària en la qual ens trobem és oblidar-nos de les mesures que hem de mantenir per a provar d'aturar aquesta pandèmia. Són molts els dies que portem convivint amb la malaltia de manera quotidiana i l'aparició dels primers signes d'esperança poden fer-nos creure que ens trobem en un escenari molt més positiu del que tenim realment.

Crec que hem de ser optimistes, evidentment: sí, és cert que tot apunta a que hem superat el moment més complicat i ens n'hem d'alegrar. Probablement ja hem deixat enrere el pitjor, en termes sanitaris. Després de dies de molta preocupació ens podem permetre respirar amb més tranquil·litat.

Però no hem de confondre això amb tornar a la normalitat o, millor dit, a tornar al que fa dos mesos era la nostra normalitat. Les sortides dels infants i les fases de desescalada anunciades per l'Estat són, més enllà de com de prematures ens puguin semblar, signes de que el confinament i el conjunt de mesures preses estan funcionant. I per tal que continuïn funcionant és absolutament imprescindible que mantinguem bona part de les precaucions que ens han portat fins aquí. En aquest punt en el què ens trobem una excessiva confiança ens pot portar a perdre el terreny que havíem guanyat.

Un cop més haig d'apel·lar a la vostra consciència social i a la solidaritat. Si us protegiu ens protegiu a tots i totes. Per cada persona que evita contreure la malaltia estem, a més, evitant que aquesta es propagui entre moltes més. Recordeu que encara no disposem ni del tractament específic ni de la vacuna que ens permeti acabar des de la medicina amb la pandèmia. Ens toca continuar fent força en el confinament fins allà on ens sigui possible, en la distància social i en les mesures d'higiene que se'ns han recomanat.

Sé que és difícil no deixar-se anar per les suposades bones notícies quan fa tantes setmanes que les esperem, però mentre hi hagi morts no hi ha bones notícies. Respecteu les restriccions establertes en les sortides dels infants i les que hem d'assumir en les fases de desescalada que venen. Si us protegiu, ens protegiu. Som-hi!
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
coronavirus (31)  salut (3)  parc del garraf (7)  AMB (7)  patrimoni; (22)  consulta (11)  solidaritat (13)  2016 (1)  tapatast (2)  2014 (2)  diputaci de barcelona (4)  dona (11)  policia local (7)  esport (11)  gent gran (17)  llei (3)  alta tensi (4)  biblioteca (6)  Erampruny (1)  LOEPSF (2)  transparncia (16)  OAC (1)  telecomunicacions (2)  mobilitat (8)  aplec (1)  festa major (11)  sostenibilitat (8)  refugiats (1)  participaci, (1)  pobresa energtica, (1)  ordenances (2)  Bruguers (1)  catalunya (25)  parellada (1)  2018 (4)  famlia (7)  parlament (3)  desnonaments (1)  felicitaci (2)  participaci (32)  ermita (3)  pressupostos (14)  2017 (3)  finanament (2)  comer (12)  carnestoltes (1)  petit casal (1)  empresa (2)  carretera (2)  equipaments (12)  subvencions (5)  lleure (31)  cultura (38)  centre cvic (9)  parc metropolit (2)   (280)  habitatge (2)  cinema (1)  pedrera (4)  eleccions (10)  patrimoni; (9)  seguretat (13)  centre de dia (2)  sanitat (5)  alcaldia (16)  medi ambient (25)  2019 (10)  infants (4)  patrimoni (19)  reflexions (4)  civisme (8)  joventut (12)  cam ral (9)  25N (3)  reflexions (287)  abocador (4)  9N (5)  serveis (27)  Nadal (10)  ocupaci (4)  tecnologia (6)  902 (2)  AMI (5)  pagesia (2)  LRSAL (4)  entitats (25)  explosi (1)  alcohol (1)  hospital (1)  ensenyament (6)  yu (1)  pobresa energtica (2)