ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Mantinguem la força, mantinguem el confinament

 Des de l'administració no ens podem moure d'aquesta recomanació: quedeu-vos a casa

 Aquesta setmana hem vist com s'endurien les restriccions de mobilitat i únicament es permetia el desplaçament per motius laborals a aquelles persones que treballen en sectors essencials. El missatge que hi trobem és clar: encara hem de fer més força en l'aïllament social per a salvar vides reduint l'expansió de la malaltia.

Soc conscient que aquest és un missatge que ja hem enviat reiteradament des de les administracions i que el que estem fent és insistir. Però és essencial que evitem al màxim els nostres desplaçaments i el contacte amb els demés. D'això en depenen vides. Moltes. Estem parlant, ja no només de la nostra salut, sinó la de totes aquelles persones amb les quals ens trobem cada dia i entre les quals, de ben segur, estan moltes de les que més ens estimem.

Encara no sabem com acabar definitivament amb el virus, però sí que sabem de quina manera podem aturar la seva expansió. El coronavirus SARS-CoV-2, com qualsevol altre virus, necessita de les persones i del seu contacte per reproduir-se i propagar el seu contagi. Dit d'una altra manera: nosaltres som cooperadors necessaris per a que arribi a més persones. Si evitem el contacte, evitem la seva transmissió conscient o inconscient.

Des de l'Ajuntament estem prenent totes les mesures necessàries per a mantenir els serveis municipals imprescindibles amb els menors riscos possibles. Vivim moments extraordinaris i hem de prendre mesures extraordinàries.

Us puc garantir que tots els serveis essencials al nostre poble estan garantits. No heu de patir. En especial hem tingut i tenim especial cura per atendre els segments més vulnerables de la població. Volem que tingueu aquesta tranquil•litat i aquesta confiança per que podeu acomplir amb la vostra part d'aquest gran pacte social que hem de fer: mantingueu el confinament.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
consulta (11) · 902 (2) · ermita (3) · gent gran (17) · explosió (1) · Bruguers (1) · esport (11) · coronavirus (31) · patrimoni; (22) · 2014 (2) · AMI (5) · 2016 (1) · infants (4) · centre de dia (2) ·  (280) · ensenyament (6) · desnonaments (1) · comerç (12) · parlament (3) · tapatast (2) · 2017 (3) · pagesia (2) · carretera (2) · pobresa energètica (2) · solidaritat (13) · medi ambient (25) · policia local (7) · reflexions (287) · dona (11) · hospital (1) · diputació de barcelona (4) · pressupostos (14) · participació, (1) · camí ral (9) · sanitat (5) · patrimoni (19) · festa major (11) · joventut (12) · refugiats (1) · aplec (1) · llei (3) · abocador (4) · patrimoni; (9) · parc metropolità (2) · mobilitat (8) · ocupació (4) · yu (1) · Nadal (10) · salut (3) · 2019 (10) · cultura (38) · OAC (1) · finançament (2) · catalunya (25) · 2018 (4) · carnestoltes (1) · AMB (7) · ordenances (2) · parellada (1) · cinema (1) · alcaldia (16) · serveis (27) · entitats (25) · centre cívic (9) · lleure (31) · LOEPSF (2) · habitatge (2) · sostenibilitat (8) · 9N (5) · petit casal (1) · parc del garraf (7) · eleccions (10) · pedrera (4) · transparència (16) · empresa (2) · subvencions (5) · tecnologia (6) · alta tensió (4) · felicitació (2) · reflexions (4) · LRSAL (4) · seguretat (13) · família (7) · biblioteca (6) · participació (32) · Eramprunyà (1) · 25N (3) · civisme (8) · telecomunicacions (2) · pobresa energètica, (1) · alcohol (1) · equipaments (12)