ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Al costat del president Torra i de Catalunya

Recentment tenia la possibilitat de visitar al president en el marc de les meves responsabilitat com a part de l’executiva del de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)

Ens trobem a les portes de conèixer la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1 d’octubre i de que, un cop més, Catalunya hagi de donar una resposta proporcionada als desafiaments que s’han creat al llarg dels darrers anys de la nostra relació amb l’Estat. En un moment com aquest he tingut la possibilitat de renovar el meu compromís, i el del nostre municipi, amb les reclamacions nacionals de la majoria de beguetans i beguetanes. Recentment tornava a ser escollida un cop més com a vocal de la Comissió Executiva de l’Associació de Municipis per la Independència, l’AMI. Per a mi és tot un orgull, en un moment com l’actual, formar part d’un òrgan que recull amb fermesa la voluntat de més de 800 municipis catalans.

Divendres passat, els representants de l’executiva vam ser rebuts al Palau de la Generalitat pel president Quim Torra per a posar-nos a la seva disposició davant del que previsiblement ha d’arribar en els futur immediat. Allà vam tenir l’oportunitat de comprometre’ns un cop més amb la República Catalana i amb la seva creació.

Crec que és en els moments difícils, com els que hem viscut i com els que encara poden venir, que hem de saber donar una passa endavant. No defallim. Si girem la vista enrere i mirem tot el que ha succeït al llarg dels darrers cinc o sis anys ens sorprendrem en comprovar tot el camí que ja hem recorregut. Probablement no sigui tant el que hem assolit com el que ens hagués agradat, però no podem menysprear els esforços fets i els sacrificis que tantes persones han assumit. Per això em sento avui més involucrada que mai amb la causa de la independència.

Esperem doncs la sentència amb l’esperança de que, en contra de tota probabilitat, sigui justa. I si no ho és m’agradaria convidar-vos a fer sentir un cop més la vostra veu. Ara no és el moment de defallir. Ara, precisament, és el moment per a que se’ns escolti amb més contundència i claredat.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ordenances (2)  gent gran (17)  Erampruny (1)  25N (4)  tapatast (2)  alcaldia (16)  OAC (1)   (305)  Nadal (10)  ensenyament (7)  consulta (11)  llei (3)  pobresa energtica (2)  felicitaci (2)  alcohol (1)  Bruguers (1)  salut (3)  aplec (1)  sanitat (5)  lleure (31)  902 (4)  solidaritat (15)  civisme (8)  2014 (2)  parellada (1)  cam ral (9)  equipaments (12)  seguretat (14)  patrimoni (21)  refugiats (1)  joventut (14)  famlia (8)  empresa (2)  desnonaments (1)  2018 (4)  parc metropolit (2)  2019 (10)  reflexions (289)  sostenibilitat (8)  esport (12)  cultura (39)  telecomunicacions (2)  explosi (1)  2017 (3)  serveis (27)  catalunya (26)  carretera (2)  abocador (4)  ermita (3)  diputaci de barcelona (4)  pagesia (2)  LOEPSF (2)  hospital (1)  festa major (11)  petit casal (1)  participaci (35)  9N (5)  ocupaci (4)  pressupostos (16)  infants (6)  parlament (3)  LRSAL (4)  biblioteca (6)  finanament (2)  eleccions (10)  parc del garraf (7)  entitats (28)  participaci, (1)  pedrera (4)  carnestoltes (2)  alta tensi (4)  centre cvic (9)  patrimoni; (22)  policia local (7)  transparncia (18)  reflexions (5)  coronavirus (31)  AMB (7)  dona (12)  tecnologia (7)  cinema (1)  yu (1)  pobresa energtica, (1)  AMI (5)  habitatge (2)  subvencions (5)  medi ambient (28)  mobilitat (10)  patrimoni; (9)  comer (13)  centre de dia (2)  2016 (1)