ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A punt per a una nova Festa Major

Aquests dies s’inicien ja les activitats del programa de la nostra festa gran

Ens trobem a les portes dels dies més intensos i més carregats d’activitats de l’any a Begues. S’apropa la nostra Festa Major, el moment en el que celebrem l’alegria de viure en el nostre poble amb propostes lúdiques, esportives i culturals per a tots els gustos i totes les edats. Un any més els espais públics del nostre poble seran l’escenari per a la música, la tradició popular, els àpats compartits o les activitats infantils per esmentar només alguns exemples.

Presentem novament un programa equilibrat i que estic totalment convençuda que ens representa a la perfecció com a municipi. Perquè al cap i a la fi les festes majors han de ser un reflex dels pobles i de les persones que hi viuen.

M’agradaria posar novament en valor la implicació de totes les persones que faran possible que per als seus veïns i veïnes aquests dies siguin de diversió i de joia. Començant pels treballadors municipals que han elaborat la programació o els que treballaran per a garantir el gaudi de la població i passant per les entitats i associacions que un cop més seran una part essencial de la festa.

Com a alcaldessa aquests són dies emocionants ja que és quan és més fàcil comprovar la capacitat d’implicació i de participació dels beguetans i beguetanes. No tinc cap dubte que un any més s’ompliran les activitats programades. En tot cas voldria fer una crida més a tots els meus veïns i veïnes. El nostre és un poble del qual ens sentim orgullosos i en què les persones que hi vivim ens sentim part d’una autèntica comunitat. Ara tenim una possibilitat immillorable de celebrar plegats qui som i on vivim . No la deixeu perdre.

Visca Begues!
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2019 (10)  902 (3)  ocupaci (4)  2016 (1)  cam ral (9)  cinema (1)  petit casal (1)  Erampruny (1)  alta tensi (4)  patrimoni; (9)  parellada (1)  felicitaci (2)  llei (3)  catalunya (26)  alcohol (1)  sanitat (5)  mobilitat (9)  comer (13)  tecnologia (6)  AMI (5)  2017 (3)  participaci, (1)  Bruguers (1)  telecomunicacions (2)  aplec (1)  solidaritat (14)  parc metropolit (2)  parlament (3)  pressupostos (15)  parc del garraf (7)  AMB (7)  serveis (27)  civisme (8)  diputaci de barcelona (4)  policia local (7)  empresa (2)  ensenyament (6)  yu (1)  medi ambient (25)  habitatge (2)  9N (5)  dona (11)  cultura (39)  participaci (33)  ermita (3)  abocador (4)  joventut (13)  hospital (1)  reflexions (289)  carnestoltes (1)  reflexions (4)  patrimoni (20)  pedrera (4)  alcaldia (16)  patrimoni; (22)  gent gran (17)  festa major (11)  salut (3)  centre cvic (9)   (290)  transparncia (16)  finanament (2)  pagesia (2)  esport (11)  pobresa energtica (2)  desnonaments (1)  carretera (2)  2014 (2)  centre de dia (2)  tapatast (2)  pobresa energtica, (1)  sostenibilitat (8)  OAC (1)  famlia (7)  coronavirus (31)  equipaments (12)  biblioteca (6)  LRSAL (4)  entitats (27)  consulta (11)  2018 (4)  lleure (31)  eleccions (10)  Nadal (10)  seguretat (13)  refugiats (1)  25N (4)  LOEPSF (2)  infants (5)  subvencions (5)  explosi (1)  ordenances (2)