ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El moment de dir la nostra

És el moment de que, un cop més, fem sentir la nostra veu a través de les urnes

Els darrers anys han estat intensos a nivell polític i social. De fet, encara ens trobem vivint un moment de canvis i transformacions com probablement no s’havia viscut des del final de la dictadura tan ple d’incerteses com d’esperances i il•lusions. Sigui quina sigui la nostra postura al respecte d’aquesta època, estic segura que tots i totes coincidirem en que estem escrivint com serà el futur comú.

Per aquest motiu és important que veiem les eleccions generals d’aquest diumenge com a una oportunitat de fer que les nostres opinions i conviccions tinguin una major presència en el debat de l’Estat. D’això va la democràcia, al cap i a la fi.

Sóc conscient que darrerament han estat moltes les ocasions en que se’ns ha cridat a votar i que aquest fet ha pogut provocar en alguns un cert desànim. M’agradaria convidar-vos un cop més a que quan arribi el diumenge deixeu la mandra i el desencís a casa perquè, per sobre de qualsevol argument que us puguin donar per a no votar està una realitat aclaparadora: el resultat d’aquests comicis i dels futurs us afectarà de manera directa i cada dia al llarg dels propers 4 anys.

Un vot és molt més del que sovint ens pensem. Un vot marca la diferència entre que la nostra opinió i els nostres sentiments puguin ser tinguts en consideració o que no surtin de les quatre parets de casa nostra.

Diumenge tenim una oportunitat més de ser escoltats i escoltades. No la desaprofiteu.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
participació, (1) · medi ambient (23) · ensenyament (5) · camí ral (9) · parellada (1) · 2014 (2) · família (6) · alcaldia (16) · patrimoni (15) · llei (3) · carnestoltes (1) · joventut (11) · comerç (9) · felicitació (2) · AMB (6) · pobresa energètica, (1) · sostenibilitat (7) · pagesia (1) · ordenances (2) · pedrera (4) · ocupació (3) · telecomunicacions (2) · ermita (3) · alcohol (1) · petit casal (1) · habitatge (1) · carretera (2) · yu (1) · seguretat (13) · cinema (1) · alta tensió (4) · finançament (2) · mobilitat (6) · solidaritat (10) · parc del garraf (7) · policia local (7) · civisme (8) · reflexions (236) · lleure (29) · festa major (9) · biblioteca (6) · explosió (1) · centre de dia (2) · LRSAL (4) ·  (206) · esport (10) · tecnologia (4) · sanitat (4) · participació (27) · patrimoni; (9) · salut (1) · entitats (20) · hospital (1) · refugiats (1) · infants (2) · equipaments (11) · serveis (24) · Eramprunyà (1) · pressupostos (11) · 2019 (10) · parc metropolità (2) · 2017 (3) · 25N (3) · abocador (4) · Bruguers (1) · patrimoni; (22) · consulta (11) · pobresa energètica (1) · eleccions (8) · tapatast (2) · parlament (3) · subvencions (4) · 9N (5) · transparència (12) · OAC (1) · LOEPSF (2) · empresa (2) · cultura (31) · diputació de barcelona (4) · 2016 (1) · catalunya (23) · dona (10) · 2018 (4) · Nadal (6) · 902 (2) · AMI (5) · desnonaments (1) · centre cívic (9) · aplec (1) · reflexions (3) · gent gran (14)
BeguesApp