ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

La sort de gaudir de dues festes majors

Aquest cap de setmana tenim la possibilitat de prendre part de les activitats de la Festa Major d’Hivern

No tots els municipis tenen la possibilitat de disposar de dues festes majors. El nostre poble és un d’aquests afortunats que celebren dos cops al llarg de l’any el fet de compartir entre tots els veïns i veïnes un mateix espai. Cadascuna d’aquestes festes arriba, a més, amb un tarannà diferent i té una personalitat pròpia.

Aquest cap de setmana tenim una nova oportunitat de descobrir-ho amb la celebració de la Festa Major d’Hivern, una proposta que ens permet donar continuïtat a les activitats culturals del Nadal i ens acosta a algunes de les nostres tradicions més arrelades, com la benedicció del pa. Precisament la tradició i la cultura popular són el principal eix d’aquesta celebració. Les sardanes, les bitlles catalanes, el correfoc infantil o el cercavila popular seran de ben segur alguns dels moments més destacats de l’activitat del cap de setmana.

La celebració està un cop més pensada per a oferir propostes que puguin ser de l’interès de tots els beguetans i beguetanes. No podem oblidar que, al cap i a la fi, una festa major és una excusa per a celebrar que som una comunitat i aplegar el major nombre de veïns i de veïnes. Aquests esdeveniments són així una manera també de reforçar l’estima pel municipi i estrènyer els llaços entre les persones que en formem part.

No voldria tancar aquesta reflexió sense subratllar que gràcies a programes com aquesta festa podem comptar amb una agenda d’activitats que cada setmana és prou rica i àmplia per a que tothom trobi un moment de gaudi i lleure.

Només em queda doncs animar-vos a que consulteu la programació i trieu aquelles propostes que més properes siguin als vostres interessos. Segur que en trobareu perquè aquesta és una festa en la que tothom hi té cabuda.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
AMI (5)  gent gran (17)  finanament (2)  2017 (3)  solidaritat (14)  2018 (4)  alta tensi (4)  sostenibilitat (8)  carretera (2)  ermita (3)  parc metropolit (2)  desnonaments (1)  yu (1)  coronavirus (31)  joventut (13)  pressupostos (15)  petit casal (1)  subvencions (5)  cinema (1)  parc del garraf (7)  parlament (3)  dona (11)  OAC (1)  participaci (33)  catalunya (26)  diputaci de barcelona (4)  participaci, (1)  empresa (2)  felicitaci (2)  transparncia (16)  infants (5)  cultura (39)  serveis (27)  esport (11)  telecomunicacions (2)  cam ral (9)  refugiats (1)  Bruguers (1)  carnestoltes (1)  abocador (4)  hospital (1)  lleure (31)  aplec (1)  reflexions (289)  parellada (1)  9N (5)  pobresa energtica (2)  equipaments (12)  mobilitat (9)  2014 (2)  2016 (1)  ensenyament (6)  alcaldia (16)  AMB (7)  centre cvic (9)  patrimoni (20)  habitatge (2)  patrimoni; (22)  explosi (1)  famlia (7)  LOEPSF (2)  comer (13)  pedrera (4)  seguretat (13)  tapatast (2)  salut (3)  reflexions (4)  civisme (8)  LRSAL (4)  alcohol (1)  2019 (10)  tecnologia (6)  festa major (11)  ocupaci (4)  sanitat (5)  consulta (11)  25N (4)  Erampruny (1)  centre de dia (2)  patrimoni; (9)  entitats (27)  pobresa energtica, (1)  902 (3)  eleccions (10)  biblioteca (6)  ordenances (2)  pagesia (2)   (290)  Nadal (10)  policia local (7)  llei (3)  medi ambient (25)