ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Un merescut homenatge a la nostra gent gran

Aquest diumenge, 4 de maig, el municipi tributa el seu particular homenatge a la nostra gent gran a través de la festa que anualment se’ls hi dedica.

És aquest un dels moments més emotius dels que tenen lloc al llarg del calendari de celebracions de la nostra població ja que no deixa de ser un record als nostres pares, als nostres avis i a totes aquelles generacions que ens han precedit i han treballat per a permetre que avui siguem qui som.

Però, més enllà del que han realitzat al llarg dels anys, avui voldria que veiéssim en la nostra gent gran un actiu fonamental tant per al nostre municipi com pel que som com a societat. Ells són una peça clau en el desenvolupament de moltíssimes estructures familiars. Els avis i les àvies, un cop assoleixen l’edat de jubilació, continuen aportant a les famílies en l’acompanyament i educació dels nets, sovint amb petites aportacions materials que ajuden a mantenir sanejades les economies domèstiques o, senzillament, amb els consells que poden aportar després de tota una vida plena d’experiències viscudes.

Les exigències del moment actual fan d’aquest col·lectiu un pilar fonamental, i massa sovint no prou ben valorat, en el nostre desenvolupament com a societat.

Però més enllà de la seva aportació en la vida familiar, també voldria assenyalar la seva presència constant i el seu estímul en la vida social i cultural del municipi. La gent gran de Begues és activa, cada cop en major grau, i ens impulsa a crear i desenvolupar tant programes específics com d’altres en els que, no només tenen cabuda, sinó que en són una part fonamental.

Des de l’Ajuntament ens sentim orgullosos de la seva capacitat per a esperonar-nos a assumir nous reptes. Per una banda perquè considerem que estem en l’obligació de posar el nostre treball a l’alçada de les seves expectatives. I per una altra, perquè confiem en que tot allò que avui aconsegueixi la gent gran, ho podrem gaudir la resta de beguetans algun dia.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
LOEPSF (2)  famlia (7)  pagesia (2)  biblioteca (6)  AMB (7)  ensenyament (6)  OAC (1)  alcaldia (16)  2019 (10)  subvencions (5)  25N (4)  pedrera (4)  ocupaci (4)  Nadal (10)  cinema (1)  gent gran (17)  sostenibilitat (8)  alta tensi (4)  ordenances (2)  alcohol (1)  ermita (3)  eleccions (10)  comer (12)  2017 (3)  cam ral (9)  aplec (1)  serveis (27)  pobresa energtica, (1)  parellada (1)  participaci (32)  festa major (11)  carnestoltes (1)  9N (5)  medi ambient (25)  centre de dia (2)  abocador (4)  seguretat (13)  empresa (2)  equipaments (12)  felicitaci (2)  transparncia (16)  lleure (31)  diputaci de barcelona (4)  catalunya (26)  habitatge (2)  llei (3)  coronavirus (31)  consulta (11)  civisme (8)  tecnologia (6)  sanitat (5)  tapatast (2)  policia local (7)  mobilitat (9)  pobresa energtica (2)  explosi (1)  Bruguers (1)  salut (3)  centre cvic (9)  petit casal (1)  finanament (2)  patrimoni; (9)  hospital (1)  LRSAL (4)  carretera (2)  esport (11)  2018 (4)  infants (5)  parc del garraf (7)  AMI (5)  pressupostos (14)  Erampruny (1)  cultura (39)  telecomunicacions (2)  parlament (3)  2014 (2)  reflexions (4)  entitats (27)  desnonaments (1)  patrimoni (20)   (288)  solidaritat (13)  refugiats (1)  participaci, (1)  2016 (1)  yu (1)  dona (11)  patrimoni; (22)  902 (3)  reflexions (289)  parc metropolit (2)  joventut (13)