ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Busquem ser encara més eficaços i propers

Ja s’han iniciat les obres que permetran traslladar a Cal Pere Vell l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) a més del Jutjat de Pau i el Registre Civil

Quan un ajuntament, o qualsevol administració, inverteix en millorar el seu propi funcionament, està en realitat invertint en millorar els serveis que posa a disposició de la ciutadania. Cada passa que fem per treballar millor, redunda directament en benefici de la població. En aquest sentit hem de valorar els treballs de reforma que s’iniciaven recentment a Cal Pere Vell i que suposen la posada en marxa d’un projecte fonamental per a la millora en l’atenció que oferim des del consistori: a la planta baixa d’aquest equipament s’allotjarà l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) a més del Jutjat de Pau i el Registre Civil.

Per una banda aquesta actuació permetrà descongestionar els edificis municipals on actualment s’ofereixen aquests serveis, aconseguint millorar la nostra eficiència. Però, a més, l’OAC impusarà una sèrie de novetats com un taulell únic de recepció o un gestor de cues que faran més fàcil i senzill atendre als veïns i veïnes i complimentar els tràmits que requereixin. Si a tot això li sumem que aquests serveis es situaran en un espai més cèntric de la nostra població podem afirmar sens dubte que l’Ajuntament de Begues aconseguirà ser encara més eficaç i proper.

Del consistori depenen serveis que són essencials i que passen per l’educació, la seguretat pública, l’urbanisme, la sostenibilitat i un llarg etcètera. Fer que l’ajuntament d’una població funcioni d’una manera més àgil també significa ajudar al dia a dia del conjunt de persones que hi viuen.

Finalment m’agradaria destacar la importància que li donem a ser l’administració que treballa més a prop de la ciutadania. Aquest fet és una responsabilitat en sí mateixa ja que quan un veí o una veïna es troba davant d’un problema, probablement el seu Ajuntament sigui la primera porta a la que piquin. Properament aquesta porta serà encara més fàcil de travessar.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
sostenibilitat (8) · patrimoni; (9) · medi ambient (25) · LOEPSF (2) · comerç (12) · família (7) · subvencions (5) · patrimoni; (22) · telecomunicacions (2) · infants (5) · 25N (4) · dona (11) · participació (32) ·  (288) · eleccions (10) · participació, (1) · alta tensió (4) · tecnologia (6) · esport (11) · felicitació (2) · camí ral (9) · empresa (2) · seguretat (13) · aplec (1) · coronavirus (31) · explosió (1) · joventut (13) · pagesia (2) · civisme (8) · 2018 (4) · centre de dia (2) · yu (1) · lleure (31) · cinema (1) · llei (3) · carretera (2) · parlament (3) · AMI (5) · Bruguers (1) · ermita (3) · reflexions (289) · alcohol (1) · 2019 (10) · biblioteca (6) · pobresa energètica (2) · LRSAL (4) · diputació de barcelona (4) · pedrera (4) · equipaments (12) · pobresa energètica, (1) · 2016 (1) · mobilitat (9) · OAC (1) · catalunya (26) · AMB (7) · abocador (4) · 2017 (3) · parc metropolità (2) · serveis (27) · centre cívic (9) · refugiats (1) · tapatast (2) · parc del garraf (7) · ocupació (4) · 2014 (2) · festa major (11) · consulta (11) · finançament (2) · 9N (5) · reflexions (4) · 902 (3) · habitatge (2) · Nadal (10) · policia local (7) · cultura (39) · ensenyament (6) · sanitat (5) · ordenances (2) · parellada (1) · hospital (1) · desnonaments (1) · carnestoltes (1) · gent gran (17) · solidaritat (13) · entitats (27) · transparència (16) · Eramprunyà (1) · alcaldia (16) · pressupostos (14) · salut (3) · patrimoni (20) · petit casal (1)