ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Incrementant els avantatges de ser jove a Begues

Des de l’Ajuntament volem que cada dia siguin més els beneficis a l’abast dels nostres joves

Avui presentem el Carnet Jove de Begues, una iniciativa municipal que ofereix a la persones entre 14 i 25 anys del nostra municipi tota una sèrie d’avantatges en els serveis municipals i als establiments comercials que hi participen. Amb la jornada lúdica i festiva amb la què celebrarem la presentació aquest vespre, volem convidar als joves de la vila a conèixer aquesta nova eina i a començar a fer-la seva.

Des de l’Ajuntament ens sentim molt orgullosos de la proposta. En primer lloc perquè aporta als joves una via per a conèixer millor què pot oferir-los el municipi. Però, a més, és una invitació al nostre comerç a pensar d’una manera més específica en les necessitats d’aquesta part de la població tant important en el nostre present i per al nostre futur.

A través d’aquesta actuació pretenem crear una comunitat en xarxa i establir nous canals de participació i comunicació; aspirem a impulsar el comerç local i a promocionar allò que ens ofereix i, finalment, volem afavorir l’emprenedoria jove i facilitar la seva implicació a la vida social i cultural.

Crec que el Carnet Jove de Begues és un projecte perfecte per a aconseguir aquests objectius i per a aplegar en un mateix espai l’oferta comercial del municipi i les inquietuds i interessos del nostre jovent.

Voldria aprofitar doncs aquest espai per a animar els joves a fer-se amb aquest carnet i a utilitzar-lo. Segur que us sorprèn descobrir tot el que Begues té per a oferir-vos. I al teixit comercial voldria convidar-lo a sumar-se a la proposta buscant els productes i serveis que puguin ser de l’interès d’aquest col·lectiu.

Amb la participació de tots i de totes ajudarem a crear una comunitat encara més cohesionada i propera.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
sanitat (4) · lleure (29) · petit casal (1) · 25N (3) · tecnologia (4) · sostenibilitat (7) · desnonaments (1) · patrimoni (15) · ocupació (3) · 2016 (1) · explosió (1) · alta tensió (4) · 9N (5) · pressupostos (11) · ordenances (2) · centre cívic (9) · finançament (2) · esport (10) · camí ral (9) · eleccions (8) · patrimoni; (9) · Bruguers (1) · serveis (24) · joventut (11) · 2019 (10) · LOEPSF (2) · hospital (1) · 2017 (3) · empresa (2) · catalunya (23) · seguretat (13) · infants (2) · ensenyament (5) · solidaritat (10) · diputació de barcelona (4) · gent gran (14) · parc del garraf (7) · equipaments (11) · centre de dia (2) · abocador (4) · parlament (3) · tapatast (2) · carnestoltes (1) · telecomunicacions (2) · llei (3) · civisme (8) · pobresa energètica, (1) · aplec (1) · alcohol (1) · transparència (12) · policia local (7) · AMI (5) ·  (206) · 2018 (4) · festa major (9) · carretera (2) · parellada (1) · entitats (20) · 902 (2) · família (6) · medi ambient (23) · pagesia (1) · refugiats (1) · consulta (11) · biblioteca (6) · ermita (3) · felicitació (2) · participació (27) · patrimoni; (22) · OAC (1) · 2014 (2) · subvencions (4) · salut (1) · Eramprunyà (1) · yu (1) · parc metropolità (2) · alcaldia (16) · cultura (31) · pobresa energètica (1) · mobilitat (6) · participació, (1) · habitatge (1) · dona (10) · LRSAL (4) · cinema (1) · reflexions (236) · Nadal (6) · reflexions (3) · pedrera (4) · AMB (6) · comerç (9)
BeguesApp