ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Buscant nous espais de voluntariat

L’Ajuntament de Begues ha creat una borsa de voluntariat per tal de promoure la participació a la nostra població de forma solidària

No ens cansem d’afirmar que un dels principals motors que ens mou com a poble és la capacitat de participació dels veïns i veïnes. El gran nombre i la diversitat d’entitats amb les que comptem, l’alta presència ciutadana que assoleixen la major part de les activitats que es programen o els diferents projectes de cooperació que es desenvolupen des de Begues exemplifiquen perfectament aquesta característica que tenim com a municipi.

Des de l’Ajuntament som molt conscients del potencial que existeix en aquest àmbit i, per aquest motiu, hem posat en marxa una borsa de voluntariat. La idea és ben senzilla: a través del web municipal les persones i entitats interessades poden oferir-se a participar de projectes de voluntariat o poden, directament, proposar actuacions que requereixin de la participació de les persones de Begues. Podem així ser promotors o actors, en funció dels nostres propis interessos. El consistori treballa posant en contacte totes les parts.

Volem d’aquesta manera esdevenir el vehicle que ajudi a moure tot aquest cabal de bona voluntat del que disposem els beguetans i beguetanes. Aquesta és una proposta que aposta clarament per la coparticipació, per crear comunitat i, en definitiva, per fer possible que estiguem més a prop els uns dels altres.

Aquest és un projecte del que ens hem de sentir, tots i totes, especialment satisfets. Per a construir un món millor és necessari que el major nombre possible de gent faci la seva aportació. Si sumem petits esforços a favor del benestar col·lectiu podem fer grans passes com a societat. Val la pena pensar que de la nostra experiència, dels nostres coneixements o de les nostres capacitats es poden beneficiar totes les persones que ens envolten.

De ben segur que a tots i a totes ens ha vingut en algun moment l’anhel de viure en un món millor. De poc serveix queixar-se quan també està a les nostres mans contribuir a que així sigui. Només ens hem d’aixecar de la cadira i dir “compteu amb mi, m’hi apunto”.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
salut (3)  LOEPSF (2)  LRSAL (4)  pobresa energtica, (1)  reflexions (289)  2018 (4)  902 (3)  alta tensi (4)  solidaritat (14)  sanitat (5)  famlia (7)  2014 (2)  lleure (31)  alcohol (1)  sostenibilitat (8)  infants (5)  2019 (10)  finanament (2)  alcaldia (16)  equipaments (12)  ermita (3)  habitatge (2)   (290)  Nadal (10)  reflexions (4)  tapatast (2)  carretera (2)  felicitaci (2)  centre de dia (2)  gent gran (17)  parlament (3)  pobresa energtica (2)  centre cvic (9)  patrimoni (20)  empresa (2)  explosi (1)  civisme (8)  diputaci de barcelona (4)  hospital (1)  dona (11)  serveis (27)  patrimoni; (22)  coronavirus (31)  AMB (7)  telecomunicacions (2)  9N (5)  petit casal (1)  entitats (27)  joventut (13)  catalunya (26)  Bruguers (1)  participaci (33)  medi ambient (25)  abocador (4)  policia local (7)  ocupaci (4)  comer (13)  ensenyament (6)  participaci, (1)  eleccions (10)  ordenances (2)  yu (1)  llei (3)  biblioteca (6)  2017 (3)  carnestoltes (1)  patrimoni; (9)  consulta (11)  Erampruny (1)  2016 (1)  mobilitat (9)  transparncia (16)  parc metropolit (2)  OAC (1)  cam ral (9)  parellada (1)  seguretat (13)  refugiats (1)  tecnologia (6)  pagesia (2)  desnonaments (1)  AMI (5)  esport (11)  cultura (39)  festa major (11)  parc del garraf (7)  aplec (1)  25N (4)  cinema (1)  pedrera (4)  subvencions (5)  pressupostos (15)