ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

El moment de votar

Per sobre de l’actuació de l’Estat, els catalans i catalanes tenim el deure de tornar a crear un espai propi per al diàleg i el debat

De ben segur que, sigui quina sigui la nostra ideologia, una immensa majoria de catalans i catalanes coincidim en que unes noves eleccions autonòmiques no són l’escenari desitjat per a resoldre l’actual moment polític. A Catalunya ja comptàvem amb uns representants escollits democràticament i amb un govern obert a buscar des de la política i el diàleg una solució. Però no va ser suficient.

Des de l’Estat s’ha preferit optar per altres vies com la judicialització, l’empresonament i l’actuació policial. Aquest camí ens ha portat a una situació de desmantellament del nostre autogovern i a una proposta d’eleccions que vol servir com a punt de partida per a una nova Catalunya que deixi de banda les seves aspiracions independentistes. Dit d’una altra manera, com no els agradava el que ja havíem manifestat els ciutadans i ciutadanes en les anteriors eleccions i com que l’actuació dels nostres representants legítims no havia estat de la seva conveniència, van trobar que el més adequat era convertir el nostre escenari polític en un solar i per tornar a construir-lo.

Bé, aquestes són les regles del joc que se’ns han imposat per la força i a les que només podíem respondre amb l’acceptació o la revolta. Com s’ha demostrat en tots aquests anys som un poble pacífic que creu en les vies democràtiques, així que la decisió ha estat senzilla: anirem, un cop més, a expressar el que pensem i el que sentim a través de les urnes.

Ara és doncs el vostre torn! En vosaltres està la clau. No podem perdre allò que teníem i en tot cas hem d’anar més lluny encara. I per això vull aprofitar aquest espai per animar a tots els beguetans i les bequetanes a anar a votar massivament aquest proper dia 21 de desembre i alhora a que cadascú de nosaltres faci una gran crida a la participació dels seus amics i familiars. És així com tenim la obligació d’exercir els nostres drets, participant. Personalment tinc plena confiança en que aquests comicis serviran pera restaurar el govern de Catalunya que ens ha estat pres. Serà una possibilitat de refermar-nos de manera definitiva en el que hem expressat reiteradament en els darrers anys: que volem poder decidir. Si per sobre de l’empresonament i l’exili dels nostres consellers i del nostre president, si per sobre de l’aplicació de l’article 155, si més enllà de la repressió policial i la intervenció de les institucions som capaços de mantenir-nos ferms, haurem tornat a demostrar que ens hem guanyat el nostre propi futur.

En tot cas, sigui quina sigui la vostra opció, és important que feu sentir la vostra veu. El primer principi de la democràcia és la pluralitat i el respecte per les opinions dels demés i per aquest motiu hem de provar que el proper Parlament de Catalunya sigui un espai per al diàleg. El primer pas serà, un cop més, el nostre vot.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tapatast (2)  9N (5)  diputaci de barcelona (4)  parc metropolit (2)  patrimoni; (22)  Erampruny (1)  habitatge (2)  centre cvic (9)  subvencions (5)  equipaments (12)   (280)  solidaritat (13)  parlament (3)  OAC (1)  tecnologia (6)  felicitaci (2)  Bruguers (1)  explosi (1)  civisme (8)  LRSAL (4)  ensenyament (6)  patrimoni; (9)  aplec (1)  catalunya (25)  biblioteca (6)  comer (12)  alcaldia (16)  medi ambient (25)  desnonaments (1)  mobilitat (8)  joventut (12)  patrimoni (19)  esport (11)  transparncia (16)  2018 (4)  policia local (7)  reflexions (4)  parellada (1)  refugiats (1)  telecomunicacions (2)  seguretat (13)  participaci (32)  sostenibilitat (8)  consulta (11)  AMB (7)  petit casal (1)  dona (11)  AMI (5)  coronavirus (31)  entitats (25)  serveis (27)  LOEPSF (2)  alcohol (1)  gent gran (17)  cinema (1)  alta tensi (4)  ordenances (2)  cultura (38)  pagesia (2)  2016 (1)  pressupostos (14)  Nadal (10)  hospital (1)  infants (4)  eleccions (10)  2014 (2)  carretera (2)  ocupaci (4)  participaci, (1)  2019 (10)  finanament (2)  pobresa energtica (2)  centre de dia (2)  cam ral (9)  festa major (11)  902 (2)  sanitat (5)  famlia (7)  empresa (2)  llei (3)  lleure (31)  parc del garraf (7)  25N (3)  2017 (3)  yu (1)  pobresa energtica, (1)  carnestoltes (1)  reflexions (287)  salut (3)  pedrera (4)  abocador (4)  ermita (3)