ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

La poesia, una visitant habitual

A Begues ens agrada sumar activitats de diferents formes d’expressió artística per enriquir el nostre lleure

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enriqueixen el nostre lleure. Més enllà de les projeccions de cinema de les que parlava recentment o d’activitats relacionades amb representacions artístiques com són la música o el teatre, també comptem amb iniciatives que promouen les arts plàstiques d’avantguarda com el programa “Un pont d’art vigent” o els recitals de poesia.

Un any més gaudim a Begues amb “Poesia als parcs” d’un projecte que ens arriba de la mà de la Diputació de Barcelona i amb el que col·laborem amb entusiasme des de l’Ajuntament. En aquesta ocasió comptarem aquest proper diumenge al migdia al Centre Cívic El Roure del recital “Poesia i música: joc de veus” amb la participació de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, acompanyada per la cantautora Montse Castellà. Tot un luxe, sens dubte.

Tindrem d’aquesta manera la possibilitat d’apropar-nos a una proposta cultural diferent a les que de manera més habitual ens visiten, però igualment enriquidora.

De la mateixa manera que quan parlava de cinema exposava la importància de poder gaudir d’una expressió cultural tan arrelada en la major part de la població, també hem de buscar com a administració despertar l’interès en d’altres propostes artístiques menys esteses. Hem de pensar que, al cap i a la fi, ampliar els nostres interessos és quelcom que ens enriqueix i ens fa créixer. Però a més, ens fa gaudir més i més àmpliament. Mentre més siguin els nostres interessos, més possibilitats tindrem de trobar espais per al nostre lleure.

Voldria d’aquesta manera convidar-vos vivament a apropar-vos a la poesia, per què no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
centre cvic (9)  petit casal (1)  finanament (2)  transparncia (16)  ordenances (2)  2014 (2)  pagesia (2)  LRSAL (4)  festa major (11)  9N (5)  entitats (25)  AMB (7)  ermita (3)  AMI (5)  tecnologia (6)  LOEPSF (2)  comer (12)  sostenibilitat (8)  abocador (4)  pobresa energtica (2)  cam ral (9)  902 (2)  equipaments (12)  parc metropolit (2)  tapatast (2)  pobresa energtica, (1)  carnestoltes (1)  pressupostos (14)  reflexions (287)  biblioteca (6)  cultura (38)  dona (11)  empresa (2)  patrimoni; (22)  refugiats (1)  habitatge (2)  joventut (12)  patrimoni; (9)  parlament (3)  medi ambient (25)  gent gran (17)  alta tensi (4)  2019 (10)  reflexions (4)  2016 (1)  2018 (4)  felicitaci (2)  yu (1)  sanitat (5)  lleure (31)  participaci, (1)  aplec (1)  ocupaci (4)  patrimoni (19)  Erampruny (1)  salut (3)  ensenyament (6)  coronavirus (31)  infants (4)  Bruguers (1)  serveis (27)  2017 (3)  carretera (2)  mobilitat (8)  cinema (1)  OAC (1)   (280)  alcohol (1)  participaci (32)  centre de dia (2)  pedrera (4)  Nadal (10)  eleccions (10)  hospital (1)  catalunya (25)  consulta (11)  famlia (7)  seguretat (13)  solidaritat (13)  llei (3)  alcaldia (16)  explosi (1)  parc del garraf (7)  parellada (1)  esport (11)  policia local (7)  diputaci de barcelona (4)  telecomunicacions (2)  25N (3)  subvencions (5)  civisme (8)  desnonaments (1)