ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Construint un nou Camí Ral a la mida de les persones

Una de les principals obligacions d’un municipi es troba en aconseguir un model que permeti la convivència del trànsit rodat amb els vianants i ciclistes.


Cartell de la presentació
En aquest sentit Begues pateix un dèficit històric al Camí Ral. En tot cas, aquest mateix divendres farem un pas endavant decisiu per a assolir el que anomenem la “pacificació” d’aquesta via amb la presentació als veïns afectats de les bases del projecte de reordenació del camí i de l’equip responsable de la seva redacció.

A través aquesta trobada la voluntat municipal és aconseguir un doble objectiu: que el projecte es beneficiï de les aportacions d’aquells que es veuran afectats de manera directa i que els propis veïns comencin a tenir una idea del que suposarà un cop finalitzada la reordenació de la zona. Aquesta significarà, molt probablement, un treball que inclourà la incorporació de passos elevats, de cruïlles més segures o de senyals reductors de velocitat. Però més enllà de les mesures més evidents i visibles, serà un treball que suposi una nova forma d’entendre el Camí Ral.

Aquesta és una actuació que s’emmarca en el conjunt de polítiques municipal desenvolupades per a incrementar la nostra qualitat de vida. I per assolir noves quotes en la millora del nostre dia a dia, un dels eixos fonamentals és la manera en la que entenem la via pública. Els espais que compartim han de ser cada cop menys simplement una zona de trànsit per a esdevenir veritables punts de trobada i zones de passeig.

Per assolir-ho haurem d’assumir molt probablement alguna renúncia en la comoditat que ens ofereix el transport motoritzat. Però, per les seves pròpies característiques, Begues és un municipi que es mereix créixer i desenvolupar-se prenent a les persones, i no als cotxes, com a unitat de mesura per a la construcció dels seus espais públics.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
camí ral (9) · carretera (2) · finançament (2) · dona (11) · festa major (11) · 2018 (4) · participació (32) · parc metropolità (2) · empresa (2) · ordenances (2) ·  (288) · entitats (27) · subvencions (5) · felicitació (2) · cultura (39) · catalunya (26) · salut (3) · lleure (31) · serveis (27) · joventut (13) · pobresa energètica (2) · LRSAL (4) · seguretat (13) · alta tensió (4) · telecomunicacions (2) · equipaments (12) · centre cívic (9) · 9N (5) · ermita (3) · participació, (1) · explosió (1) · refugiats (1) · Bruguers (1) · abocador (4) · parlament (3) · solidaritat (13) · aplec (1) · LOEPSF (2) · centre de dia (2) · hospital (1) · tecnologia (6) · patrimoni; (9) · alcohol (1) · yu (1) · 2014 (2) · gent gran (17) · parellada (1) · infants (5) · sanitat (5) · pagesia (2) · desnonaments (1) · patrimoni; (22) · tapatast (2) · parc del garraf (7) · patrimoni (20) · cinema (1) · 902 (3) · mobilitat (9) · carnestoltes (1) · 2016 (1) · consulta (11) · habitatge (2) · AMI (5) · 2019 (10) · eleccions (10) · esport (11) · AMB (7) · transparència (16) · alcaldia (16) · OAC (1) · reflexions (4) · policia local (7) · sostenibilitat (8) · pobresa energètica, (1) · diputació de barcelona (4) · pressupostos (14) · medi ambient (25) · ocupació (4) · ensenyament (6) · 25N (4) · coronavirus (31) · reflexions (289) · Nadal (10) · 2017 (3) · Eramprunyà (1) · petit casal (1) · comerç (12) · família (7) · civisme (8) · pedrera (4) · llei (3) · biblioteca (6)