ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A les portes de l’agost

Ens preparem per a començar un mes atípic per al conjunt de municipis

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de beguetanes com de la pròpia administració. No significa en tot cas que el poble quedi aturat i en suspens fins a l’arribada del setembre. En absolut. Les necessitats d’aquestes setmanes són diferents i des de l’Ajuntament treballem per adaptar-nos.

Per una banda es realitza una tasca de racionalització dels equipaments i serveis municipals per tal que aquests estiguin en consonància amb les necessitats reals de la ciutadania per a aquests dies i, per una altra, avancem en l’inici de curs que suposa el setembre. D’aquí només a uns dies es produirà un reinici de les nostres rutines. Això ens afecta no només a nivell individual, sinó també com a població.

Les administracions hem d’arribar al setembre amb una part important de la nostra feina avançada. Ens enfrontarem a un moment clau en el que es posaran en marxa els centres d’estudi, en el que engegarem novament una part important dels serveis que oferim i en el que continuarem donant suport a l’activitat que posaran en marxa les nombroses entitat i associacions.

Tota aquesta és una feina que no pot quedar ajornada i que no podem deixar pendent per a quan acabi l’estiu. Per aquest motiu ja hem avançat molt en les passades setmanes i us puc garantir que continuarem treballant en les que han de venir.

De la mateixa manera, som conscients que l’activitat a Begues, tot i que es pugui reduir, no queda en suspens fins al curs vinent. Per aquest motiu seran molts els treballadors municipals que continuaran al peu canó dedicant-se a qüestions com la seguretat, els tràmits o, fins i tot, el lleure. Vagi per endavant el nostre reconeixement a la seva tasca.

No voldria acomiadar aquest escrit sense desitjar-vos el millor agost possible. A aquells que continuareu a Begues us animo a descobrir i gaudir de tot el que ens pot oferir el municipi en matèria de patrimoni natural i cultural. A més d’un espai privilegiat en el que viure, Begues també és un municipi ideal per al descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
seguretat (13) · 2019 (10) · civisme (8) · reflexions (289) · dona (11) · participació, (1) · 2014 (2) · família (7) · coronavirus (31) · comerç (12) · biblioteca (6) · solidaritat (13) · aplec (1) · explosió (1) · parlament (3) · eleccions (10) · LOEPSF (2) · festa major (11) · medi ambient (25) · lleure (31) · llei (3) · finançament (2) · ordenances (2) · cinema (1) · ermita (3) · pobresa energètica (2) · transparència (16) · serveis (27) · cultura (39) · policia local (7) · salut (3) · pobresa energètica, (1) · catalunya (26) · petit casal (1) · camí ral (9) · felicitació (2) · refugiats (1) · centre de dia (2) · pedrera (4) · equipaments (12) · 9N (5) · Eramprunyà (1) · reflexions (4) · participació (32) · pagesia (2) · sostenibilitat (8) · LRSAL (4) · sanitat (5) · consulta (11) · AMI (5) · entitats (27) · centre cívic (9) · telecomunicacions (2) · alcohol (1) · hospital (1) · tecnologia (6) · 2017 (3) · alcaldia (16) · Bruguers (1) · carnestoltes (1) · empresa (2) · esport (11) · carretera (2) · yu (1) · subvencions (5) · parc metropolità (2) · AMB (7) · tapatast (2) · parellada (1) · patrimoni; (9) · pressupostos (14) · infants (5) · desnonaments (1) · patrimoni (20) · Nadal (10) · gent gran (17) · alta tensió (4) · 2018 (4) · ocupació (4) · parc del garraf (7) · diputació de barcelona (4) · OAC (1) ·  (288) · patrimoni; (22) · 902 (3) · joventut (13) · habitatge (2) · mobilitat (9) · ensenyament (6) · 25N (4) · 2016 (1) · abocador (4)