ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Comencem la nostra festa gran

La Festa Major tornarà a ser la millor excusa per tal de gaudir del que més ens representa com a beguetans i beguetanes

Aquests propers dies gaudirem del gruix d’activitats que enguany conformen la Festa Major de Begues. Seran un conjunt de propostes en les quals estic convençuda que tots i totes trobarem el nostre espai. Independentment de la nostra edat o dels nostres interessos personals, el programa de la festa és tan ampli i divers que ens convida necessàriament a participar.

Si ens hi fixem en tot cas en detall en la programació crec que podrem veure reflectit en bona mesura el que som com a municipi. Les activitats incorporen l’interès per la cultura, el lleure o la tradició que ens caracteritzen, però també la capacitat organitzativa del nostre teixit associatiu o els actes populars que aplegaran a nombrosos beguetans i beguetanes.

La possibilitat de gaudir plegats i de trobar-nos amb els nostres veïns i veïnes ha de ser un dels principals atractius de la celebració. Les Festes Majors es caracteritzen per ser unes festes compartides en les que sortim als carrers i als espais públics a conviure en el lleure i la diversió. Sense adonar-nos, ens apropen més a les persones que ja tenim a prop i a les que potser no tenim la possibilitat de trobar amb la freqüència que ens agradaria.

Un dels principals actius que tenim com a municipi és el nostre sentit de comunitat. Les persones que vivim a Begues ho fem amb un sentiment de formar part d’un espai en el que ens preocupen les persones del nostre voltant i en el que vivim amb proximitat les seves inquietuds i preocupacions. Fa temps que ja no som un poble petit físicament, però la realitat és que encara mantenim bona part dels valors del municipi que érem fa només unes dècades.

Celebrem ser de la nostra vila. Fem una festa per commemorar l’orgull per viure on vivim.

Visca la Festa Major! Visca Begues!

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
comerç (12) · 2017 (3) · finançament (2) · hospital (1) · felicitació (2) · parc metropolità (2) · sostenibilitat (8) · patrimoni (19) · aplec (1) · parlament (3) · medi ambient (25) · biblioteca (6) · ermita (3) · camí ral (9) · família (7) · lleure (31) · desnonaments (1) · 2019 (10) · subvencions (5) · telecomunicacions (2) · mobilitat (8) · policia local (7) · salut (3) · infants (4) · civisme (8) · diputació de barcelona (4) · 25N (3) · pressupostos (14) · catalunya (25) · patrimoni; (9) · eleccions (10) · AMI (5) · dona (11) · solidaritat (13) · alta tensió (4) · festa major (11) · 9N (5) · participació, (1) · reflexions (4) · explosió (1) · empresa (2) · parellada (1) · ordenances (2) · alcohol (1) · equipaments (12) · 902 (2) · petit casal (1) · reflexions (287) · consulta (11) · Eramprunyà (1) · Nadal (10) · centre cívic (9) ·  (280) · 2016 (1) · LRSAL (4) · pobresa energètica, (1) · gent gran (17) · patrimoni; (22) · joventut (12) · entitats (25) · pagesia (2) · alcaldia (16) · Bruguers (1) · 2018 (4) · pedrera (4) · centre de dia (2) · carretera (2) · OAC (1) · abocador (4) · esport (11) · tecnologia (6) · AMB (7) · ensenyament (6) · habitatge (2) · llei (3) · participació (32) · pobresa energètica (2) · carnestoltes (1) · ocupació (4) · parc del garraf (7) · tapatast (2) · sanitat (5) · coronavirus (31) · transparència (16) · serveis (27) · yu (1) · refugiats (1) · LOEPSF (2) · seguretat (13) · cultura (38) · cinema (1) · 2014 (2)