ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Una celebració de Santa Eulàlia diferent

L’ermita de Santa Eulàlia és en aquests moments objecte de nous treballs de millores

Aquest proper 12 de febrer celebrarem novament una data estretament relacionada amb el nostre municipi com és Santa Eulàlia. No podrem en tot cas fer-ho a l’ermita per dos motius: per la coincidència de la data amb la celebració enguany dels Tres Tombs, per una banda, i perquè a l’actualitat es duen a terme treballs de conservació en aquest espai. En concret es treballa per tal de refer el cor de l’ermita ja que es trobava especialment malmès. Aquesta actuació també s’acompanyarà de millores en la il·luminació i amb l’arranjament de l’esplanada exterior.

Aquest treball, juntament al que ja s’ha fet per a la preservació d’aquest espai, és especialment significatiu i exemplifica la voluntat municipal pel que fa al patrimoni amb el que comptem. En els darrers anys hem intensificat les actuacions relacionades amb la preservació dels nostres elements patrimonials. L’elaboració del catàleg, la rehabilitació del Colmado o les actuacions a les barraques de pedra seca són d’altres exemples recents que venen a sumar-se a les actuacions a l’ermita de Santa Eulàlia.

Els beguetans i les beguetanes ens sentim orgullosos, i crec que sincerament amb raó, de viure on vivim. Per aquest motiu una de les principals preocupacions d’aquest equip de govern és recuperar i potenciar tots aquells elements que formen part del nostre llegat comú i que enriqueixen l’experiència de viure a Begues.

L’ermita de Santa Eulàlia és un espai que ha format part al llarg de generacions de la nostra tradició i de la nostra història particular. Volem que aquest fet vagi més enllà de nosaltres i que arribi als veïns i veïnes del futur per tal que tinguin sempre present d’on venim. És important mirar endavant, i així ho fem, però no ho és menys tenir sempre un peu posat en el nostre passat.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
esport (11) · parc metropolità (2) · AMB (7) · patrimoni (19) · alcohol (1) · AMI (5) · mobilitat (8) · carretera (2) · aplec (1) · cultura (38) · felicitació (2) · subvencions (5) · parellada (1) · tapatast (2) · 902 (2) · patrimoni; (9) · finançament (2) · ordenances (2) · explosió (1) · entitats (25) · empresa (2) · telecomunicacions (2) · parlament (3) · coronavirus (31) · gent gran (17) · pedrera (4) · carnestoltes (1) · petit casal (1) · sostenibilitat (8) · 2018 (4) · 25N (3) · diputació de barcelona (4) · civisme (8) · consulta (11) · parc del garraf (7) · medi ambient (25) · festa major (11) · alcaldia (16) · família (7) · transparència (16) · solidaritat (13) · policia local (7) · desnonaments (1) · seguretat (13) · centre de dia (2) · hospital (1) · LRSAL (4) · pobresa energètica (2) · infants (4) · LOEPSF (2) · comerç (12) · refugiats (1) · 2016 (1) · ensenyament (6) · ocupació (4) · pagesia (2) · camí ral (9) · centre cívic (9) · abocador (4) · participació (32) · Eramprunyà (1) · serveis (27) · dona (11) · catalunya (25) · biblioteca (6) · reflexions (287) · cinema (1) · alta tensió (4) · llei (3) · sanitat (5) · pressupostos (14) · Bruguers (1) · lleure (31) ·  (280) · 9N (5) · salut (3) · patrimoni; (22) · 2014 (2) · eleccions (10) · joventut (12) · habitatge (2) · reflexions (4) · 2017 (3) · 2019 (10) · OAC (1) · equipaments (12) · pobresa energètica, (1) · tecnologia (6) · participació, (1) · ermita (3) · Nadal (10) · yu (1)