ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

La transparència, una prioritat

El nou web de l’Ajuntament de Begues ens permet continuar creixent en les polítiques de proximitat a la població

Al llarg d’aquesta legislatura hem reiterat, i insistim, que un dels principals reptes que hem assumit com a ajuntament, és incrementar encara més els nivells de transparència amb els que treballem i posar en marxa totes aquelles vies que facilitin a la ciutadania un major coneixement de l’activitat del seu consistori. Un de les principals aliats amb els que comptem per tirar endavant aquest repte és l’ús de les noves tecnologies. Avui en dia es possible apropar a cada veí i veïna de manera àgil i senzilla una informació que, molts pocs anys enrere, semblava improbable que fos possible posar a l’abast de tothom.

Fruit d’aquesta voluntat recentment es posava en marxa un nou web municipal sota el domini begues.cat que ens permet fer una passa significativa endavant. Ara és més fàcil localitzar informació, s’han afegit nous continguts i el web és més accessible des de qualsevol dispositiu que es faci servir. Dit d’una altra manera: és més fàcil saber tant sobre el nostre municipi com sobre l’actuació municipal.

Personalment crec que més que un dret ciutadà, és un deure informar-se sobre les polítiques que ens afecten directament. Quins són els serveis que es posen al nostre abast? Cap a on ens porta el debat municipal? De quina manera podem incidir en les decisions que pren l’Ajuntament? Si som conscients d’aquestes i d’altres qüestions podrem participar més activament en transformar el nostre entorn. Serem ciutadans i ciutadanes actius i participatius. I aquest és un fet que servirà per incrementar la qualitat democràtica de la nostra societat.

Lluny del que alguns poden pensar, des dels ajuntaments i des de l’administració en general apostem per treballar, cada cop, més a prop de la societat. I a Begues podem dir que estem portant al límit tots els recursos al nostre abast perquè així sigui.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
gent gran (17) · OAC (1) · serveis (27) · transparència (16) · solidaritat (14) · reflexions (4) · medi ambient (25) · eleccions (10) · abocador (4) · catalunya (26) · Nadal (10) · llei (3) · entitats (27) · desnonaments (1) · pagesia (2) · tecnologia (6) · policia local (7) · seguretat (13) · patrimoni; (22) · AMB (7) · ocupació (4) · LRSAL (4) · pressupostos (15) · 2014 (2) · diputació de barcelona (4) · 902 (3) · 2016 (1) · cinema (1) · alcohol (1) · pedrera (4) · pobresa energètica, (1) · tapatast (2) · lleure (31) · ensenyament (6) · cultura (39) · LOEPSF (2) · sanitat (5) · Eramprunyà (1) · família (7) · telecomunicacions (2) · centre de dia (2) · civisme (8) · alta tensió (4) · ordenances (2) ·  (290) · 2018 (4) · petit casal (1) · pobresa energètica (2) · festa major (11) · parc del garraf (7) · felicitació (2) · empresa (2) · finançament (2) · sostenibilitat (8) · patrimoni (20) · explosió (1) · AMI (5) · 25N (4) · hospital (1) · subvencions (5) · esport (11) · 2019 (10) · carnestoltes (1) · joventut (13) · 2017 (3) · yu (1) · parlament (3) · participació (33) · participació, (1) · equipaments (12) · habitatge (2) · alcaldia (16) · carretera (2) · parc metropolità (2) · patrimoni; (9) · ermita (3) · aplec (1) · biblioteca (6) · refugiats (1) · infants (5) · camí ral (9) · parellada (1) · consulta (11) · Bruguers (1) · comerç (13) · centre cívic (9) · 9N (5) · mobilitat (9) · dona (11) · reflexions (289) · salut (3) · coronavirus (31)