ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Recordem l’Alba avui, demà i sempre

Aquest dissabte podem demostrar que continuem amb la lluita de la jove beguetana

La rellevància d’una vida, la seva intensitat, no està necessàriament en els anys que s’ha viscut. N’hi ha vides que tot i ser massa curtes provoquen un efecte permanent i transformador al seu voltant. L’Alba ha estat un exemple de que el valor, el compromís i la solidaritat no són mai patrimoni exclusiu de les persones adultes. Fa un any que ens va deixar i el seu record i el seu llegat continuen ben presents per a la seva família, per als seus amics i per a tots els seus veïns i veïnes.

Demà dissabte, esperonats pels seus pares, recordarem l’Alba amb una representació teatral. L’acte serà com ella, positiu i solidari. Així inclourà una xocolatada per a que tots els infants i les seves famílies gaudim d’una estona plegats i destinarà els fons recollits a la lluita contra el càncer infantil. No podria ser d’una altra manera.

En aquesta ocasió no puc deixar també d’esmentar i recordar la figura del Marc Paucirerol. Com en el cas de l’Alba, en Marc va fer de la seva malaltia, més enllà d’una preocupació personal, una causa contra la que lluitar a la que va sumar a moltes de les persones de Begues a través de la iniciativa “Salta per l’ELA”. Ells fan que avui em senti agraïda per viure en un municipi que ha acollit persones d’aquesta valentia.

En tot cas els canvis no només els provoquen persones puntuals. L’Alba i el Marc són referents sobre com fer front a la vida i a la malaltia. Però les seves causes han necessitat i encara necessiten de tots nosaltres. Aprofitem doncs totes les oportunitats que trobem al camí per tal de sumar-nos a les seves batalles. No se’ns demana que prenguem una actitud heroica, com la seva, ni que fem cap gest que estigui per sobre de les nostres capacitats. Amb molt poc també podem marcar una diferència.

Entre els avantatges que té viure en societat es troba que la suma dels petits gestos de molts i de moltes poden provocar grans canvis. Aquesta és la lliçó més important i l’herència més preuada que ens ha deixat l’Alba. Aprofitem-la!
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
eleccions (10) · solidaritat (13) · LRSAL (4) · AMB (7) · 9N (5) · família (7) · ordenances (2) · cultura (38) · alcohol (1) · felicitació (2) · AMI (5) · parellada (1) · policia local (7) · festa major (11) · pressupostos (14) · explosió (1) · 25N (3) · carnestoltes (1) · consulta (11) · lleure (31) · pedrera (4) · cinema (1) · habitatge (2) · LOEPSF (2) · infants (4) · carretera (2) · pobresa energètica (2) · mobilitat (8) · llei (3) · tapatast (2) · participació (32) · equipaments (12) · parc metropolità (2) · 2014 (2) · patrimoni; (22) · petit casal (1) · medi ambient (25) · alta tensió (4) · hospital (1) · reflexions (4) · entitats (25) · biblioteca (6) · refugiats (1) · centre de dia (2) · Nadal (10) · patrimoni (19) · pagesia (2) · salut (3) · sostenibilitat (8) · aplec (1) · 2017 (3) · pobresa energètica, (1) ·  (280) · ocupació (4) · 2019 (10) · Eramprunyà (1) · parlament (3) · 902 (2) · abocador (4) · esport (11) · participació, (1) · civisme (8) · serveis (27) · yu (1) · centre cívic (9) · parc del garraf (7) · tecnologia (6) · subvencions (5) · ensenyament (6) · diputació de barcelona (4) · transparència (16) · joventut (12) · ermita (3) · seguretat (13) · finançament (2) · gent gran (17) · camí ral (9) · 2016 (1) · OAC (1) · desnonaments (1) · patrimoni; (9) · sanitat (5) · reflexions (287) · telecomunicacions (2) · comerç (12) · 2018 (4) · alcaldia (16) · Bruguers (1) · coronavirus (31) · empresa (2) · dona (11) · catalunya (25)