ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Aquest 11 de setembre no podem fallar

Enguany ens trobem més a prop que mai de la creació d’un estat propi

Al llarg dels darrers anys la diada de l’11 de setembre ha esdevingut el termòmetre a partir del qual mesurar la força amb la que el poble català reivindica la seva independència. Tots els que hi hem pres part de les mobilitzacions multitudinàries promogudes per la societat civil, difícilment podrem oblidar els moments viscuts i la sensació de prendre part activament de la història. Aquest diumenge tornarem a tenir una oportunitat més per fer sentir la nostra veu, de manera pacífica i contundent, arreu del món.

Begues forma part de l’Associació de Municipis per la Independència i s’ha mostrat sempre com una població activa i implicada amb el procés que viu Catalunya. Per aquest motiu voldria tornar a demanar-vos que prengueu part de les mobilitzacions que tindran lloc aquesta diada.

Sé que podria semblar, pel nombre de vegades que hem hagut d’aixecar la nostra veu, que aquesta és “una diada més”. No és així. Per primera vegada arribem a un 11 de setembre amb un Parlament de Catalunya en el què la majoria de representants treballen per la independència del país. I a més comptem amb un govern compromès amb el mandat de llibertat que li han fet arribar els catalans i catalanes. Sens dubte mai ens havíem trobat en una situació tan avantatjosa en el marc del procés sobiranista.

Si em permeteu el joc de paraules diria que, lluny de ser una diada més, aquesta és una diada menys en la que haurem de sortir al carrer fins assolir l’estat propi que reclamem. Aquest crec que és l’esperit que ens ha d’impulsar i amb el que hem d’afrontar la jornada de diumenge. Cada diada que celebrem demostrant la fermesa de la nostra voluntat és un pas més que ens acosta a la República Catalana.

És important recordar que més enllà de qualsevol component sentimental, aquesta és també una lluita pel nostre futur, pels nostres recursos i per aconseguir un dia a dia millor per a totes les persones que viuen a Catalunya. Des dels ajuntaments, com des de la resta d’administracions, som plenament conscients tant de les mancances que ens provoca l’actual relació amb Espanya com dels entrebancs que se’ns posen des de Madrid.

Sortim doncs al carrer aquest diumenge per seguir el que dicta el nostre cor... i també pel que ens diu el nostre cap.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2014 (2)  carnestoltes (1)  desnonaments (1)  AMI (5)  pagesia (2)  refugiats (1)  carretera (2)  subvencions (5)  Bruguers (1)  tapatast (2)  empresa (2)  Erampruny (1)  reflexions (287)  salut (3)  ordenances (2)  cultura (38)  centre cvic (9)  eleccions (10)  lleure (31)  OAC (1)  parc metropolit (2)  biblioteca (6)  coronavirus (31)  finanament (2)  parlament (3)  infants (4)  llei (3)  LOEPSF (2)  Nadal (10)  902 (2)  felicitaci (2)  AMB (7)  catalunya (25)  LRSAL (4)  entitats (25)  dona (11)  aplec (1)  pedrera (4)  alcohol (1)  participaci (32)  consulta (11)  diputaci de barcelona (4)  serveis (27)  joventut (12)  transparncia (16)  gent gran (17)  2017 (3)  telecomunicacions (2)  ermita (3)  yu (1)  patrimoni; (9)  cinema (1)  participaci, (1)  ensenyament (6)  2019 (10)  reflexions (4)  patrimoni (19)  sanitat (5)  pobresa energtica, (1)  abocador (4)  sostenibilitat (8)  solidaritat (13)  cam ral (9)  25N (3)  explosi (1)  pobresa energtica (2)  alcaldia (16)  policia local (7)  famlia (7)  habitatge (2)  tecnologia (6)  comer (12)  petit casal (1)  parc del garraf (7)  medi ambient (25)  alta tensi (4)  civisme (8)  pressupostos (14)  2018 (4)  9N (5)  festa major (11)  ocupaci (4)  seguretat (13)  patrimoni; (22)  centre de dia (2)  mobilitat (8)   (280)  2016 (1)  esport (11)  hospital (1)  parellada (1)  equipaments (12)