ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Arrenca un nou curs

Al llarg de les properes setmanes Begues tornarà a bullir amb l’inici de l’activitat habitual

La tornada a l’escola, l’inici de les temporades esportives, la posada en marxa dels projectes de les entitats i associacions, el retrobament amb les activitats per a la gent gran... Amb l’arribada del setembre arriba també un dels moments més engrescadors per a qualsevol municipi. Passem, pràcticament d’un dia a l’altre, de la relaxació i la tranquil·litat pròpia de l’estiu, a una explosió de propostes de tot tipus.

Tot i que habitualment pensem únicament en les activitats formatives, a partir d’aquests dies també es posen en marxa propostes culturals, esportives i socials de les que podrem prendre part al llarg del curs.

L’oferta que posa a la nostra disposició Begues torna a ser rica i diversa. És molt el que ens ofereix el nostre municipi per tal d’enriquir el nostre dia a dia. M’agradaria doncs proposar-vos que us prengueu una estona per tal de valorar les activitats que es posen en marxa i per dissenyar amb les entitats, amb els centres educatius i amb l’Ajuntament com voldreu que sigui la vostra rutina per als propers mesos.

Bona part de les persones que vivim aquí ho fem convençuts de que aquest és molt més que un espai en el que dormir, menjar i tenir un sostre. Begues ens ofereix uns altíssims nivells de qualitat de vida que treballem dia a dia per fer encara majors. A través de les activitats per al curs que comencen podem avançar en la nostra pròpia realització personal i fer així que viure on vivim sigui una experiència encara més enriquidora.

En tot cas per tal de garantir que continuem gaudint d’aquest ampli ventall de possibilitats és imprescindible que hi hagin prous persones participants. La nostra presència és motor que permet que els cursos es continuïn fent o que les entitats mantinguin la seva proposta. A les nostres mans està doncs que aquest curs sigui, novament, un èxit.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pobresa energtica, (1)  famlia (7)  alcaldia (16)  serveis (27)  9N (5)  2017 (3)  llei (3)  festa major (11)  OAC (1)  felicitaci (2)  ocupaci (4)  participaci (32)  centre de dia (2)  mobilitat (8)  telecomunicacions (2)  gent gran (17)  catalunya (26)  Bruguers (1)  2014 (2)  entitats (26)  equipaments (12)  LRSAL (4)  cultura (38)  abocador (4)  reflexions (4)  habitatge (2)  coronavirus (31)  seguretat (13)   (283)  parlament (3)  subvencions (5)  centre cvic (9)  pedrera (4)  2019 (10)  joventut (12)  patrimoni; (22)  eleccions (10)  participaci, (1)  cam ral (9)  2016 (1)  salut (3)  alta tensi (4)  902 (2)  civisme (8)  consulta (11)  parellada (1)  AMI (5)  AMB (7)  empresa (2)  pressupostos (14)  25N (3)  hospital (1)  sostenibilitat (8)  sanitat (5)  medi ambient (25)  tapatast (2)  petit casal (1)  pagesia (2)  biblioteca (6)  desnonaments (1)  solidaritat (13)  patrimoni; (9)  comer (12)  finanament (2)  parc metropolit (2)  explosi (1)  2018 (4)  transparncia (16)  yu (1)  alcohol (1)  aplec (1)  cinema (1)  ordenances (2)  reflexions (289)  tecnologia (6)  pobresa energtica (2)  ensenyament (6)  LOEPSF (2)  lleure (31)  carretera (2)  Erampruny (1)  refugiats (1)  esport (11)  dona (11)  ermita (3)  diputaci de barcelona (4)  patrimoni (19)  policia local (7)  parc del garraf (7)  infants (4)  Nadal (10)  carnestoltes (1)