ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Desafiament del món local en defensa dels nostres ciutadans

Amb llei o sense, seguirem treballant per garantir els drets bàsics i lluitant contra els desnonaments i la pobresa energètica

Un ajuntament ha d’estar sempre al costat de les persones. Siguin quines siguin les decisions que es prenen des de Madrid, nosaltres, com a administració més propera al ciutadà, tenim la responsabilitat de lluitar contra les desigualtats i contra aquelles situacions que considerem injustes i que afecten, principalment, a aquells que disposen de menys recursos.

Un cop més el Govern Espanyol ha presentat un recurs davant el Tribunal Constitucional per derogar una llei catalana (Llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica). Una llei, a més, sorgida d’un moviment social i que va ser aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya.

Tots els grups polítics, sense excepcions, van donar suport a aquesta iniciativa i, ara, és el món local el que es posa dempeus i diu “prou” a una forma sistemàtica de derogar lleis que volen garantir els drets bàsics de la ciutadania. Aquells que s’omplen de paraules en defensa de la Constitució i asseguren que les nostres lleis envaeixen les competències de l’Estat, haurien de reflexionar i veurien que l’únic que estan aconseguint és privar a les persones dels drets que, precisament, defensa el text constitucional.

Amb llei o sense, a Begues seguirem oferint la nostra mà a aquells que més ho necessiten. Des de l’equip de govern prioritzem les polítiques socials; apostem pels ajuts a les persones amb menys recursos; treballem per aconseguir que els beguetans i beguetanes puguin optar per un lloguer social; i volem fer possible que hi hagi acords amb les companyies de llum i aigua per garantir els serveis bàsics a aquelles persones que tenen dificultats per fer front al cost dels subministraments.

No podem restar impassibles davant situacions que afecten als nostres veïns i veïnes, com els desnonaments i la pobresa energètica. Per això, des del món local ens mobilitzem per mostrar el nostre suport al govern català i per a recordar-li que, un cop més, estem al seu costat; i al costat de les persones.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
reflexions (4) · sostenibilitat (8) · Bruguers (1) · finançament (2) · biblioteca (6) · equipaments (12) · consulta (11) · gent gran (17) · 2016 (1) · subvencions (5) · tecnologia (6) · festa major (11) · 902 (3) · lleure (31) · diputació de barcelona (4) · patrimoni (20) · infants (5) · parellada (1) · sanitat (5) · centre cívic (9) · AMB (7) · dona (11) · petit casal (1) · alcohol (1) · tapatast (2) · 25N (4) · policia local (7) · hospital (1) · LRSAL (4) · AMI (5) · pobresa energètica (2) · LOEPSF (2) · OAC (1) · 2018 (4) · comerç (13) · refugiats (1) · joventut (13) · mobilitat (9) · carnestoltes (1) · participació, (1) · solidaritat (14) · família (7) · aplec (1) · alcaldia (16) · desnonaments (1) · llei (3) · Nadal (10) · medi ambient (25) · cinema (1) · transparència (16) · coronavirus (31) · alta tensió (4) · 2019 (10) · 2017 (3) · entitats (27) · ensenyament (6) · parc del garraf (7) · empresa (2) · ermita (3) · pagesia (2) · pressupostos (15) · 2014 (2) · abocador (4) · ocupació (4) · explosió (1) · carretera (2) · habitatge (2) · patrimoni; (9) · reflexions (289) · parlament (3) · ordenances (2) · cultura (39) · yu (1) · felicitació (2) · patrimoni; (22) · participació (33) · esport (11) ·  (290) · catalunya (26) · Eramprunyà (1) · centre de dia (2) · salut (3) · serveis (27) · 9N (5) · pobresa energètica, (1) · parc metropolità (2) · eleccions (10) · seguretat (13) · telecomunicacions (2) · pedrera (4) · camí ral (9) · civisme (8)