ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Grans resultats del treball policial

Aquests dies hem sabut de la desarticulació de la banda que estaria darrera dels robatoris registrats en habitatges de Begues

Entre les notícies relacionades amb el nostre poble que hem conegut en els darrers dies m’agradaria avui destacar la desarticulació de la banda a la que es responsabilitza dels robatoris en habitatges que ens havien afectat en els darrers temps. En un municipi com el nostre, en el que la tranquil·litat és la norma i no l’excepció, els delictes tenen més ressò i generen més preocupacions que en d’altres poblacions. Així havia estat també en el cas que ens ocupa i així ens ho havien fet saber en diverses ocasions alguns veïns i veïnes.

Ara podem sentir-nos més tranquils i alleugerits. Tot i que cal destacar que es tractaven de robatoris sense violència que es realitzaven quan les famílies es trobaven fora dels habitatges, els delictes que afecten als nostres bens i a la nostra privacitat sempre són especialment preocupants.

Voldria aprofitar aquesta ocasió per destacar la tasca que desenvolupa la nostra Policia Local en coordinació amb els Mossos d’Esquadra. Els agents que treballen a Begues realitzen una magnífica feina en tot allò que té a veure en la seguretat de les persones i de les seves propietats. En la nostra policia tenim un dels principals pilars que ens permeten assegurar, com dèiem abans, que en aquest poble la tranquil·litat és un fet habitual.

De la mateixa manera m’agradaria fer una crida en general al conjunt de beguetans i beguetanes. Tot i que la seguretat és una qüestió que d’una manera més o menys visible està en el dia a dia de l’Ajuntament, és fonamental també la col·laboració ciutadana. No dubteu a contactar amb la comissaria local amb aquelles qüestions que trobeu alarmants o per traslladar-los els conflictes en els quals penseu que podria ser valuosa la seva intermediació. Al cap i a la fi, també està en part en mans de tots nosaltres col·laborar per tal que Begues continuï sent el municipi que sempre ha estat.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
participaci, (1)  policia local (7)  empresa (2)  centre cvic (9)  902 (4)  llei (3)  parlament (3)  Bruguers (1)  joventut (14)  carretera (2)  participaci (35)  serveis (27)  pobresa energtica (2)  infants (6)  coronavirus (31)  ermita (3)  medi ambient (28)  parellada (1)  AMI (5)  subvencions (5)  hospital (1)  cultura (39)  pagesia (2)  finanament (2)  ordenances (2)  comer (13)  reflexions (289)  pressupostos (16)  transparncia (18)  patrimoni (21)  entitats (28)  civisme (8)  sanitat (5)  aplec (1)  2014 (2)   (304)  seguretat (14)  patrimoni; (9)  biblioteca (6)  felicitaci (2)  ensenyament (7)  cam ral (9)  2017 (3)  abocador (4)  eleccions (10)  tecnologia (7)  pedrera (4)  Nadal (10)  salut (3)  alcaldia (16)  alta tensi (4)  esport (11)  dona (12)  2018 (4)  parc metropolit (2)  desnonaments (1)  ocupaci (4)  25N (4)  refugiats (1)  LRSAL (4)  solidaritat (15)  sostenibilitat (8)  telecomunicacions (2)  LOEPSF (2)  yu (1)  lleure (31)  carnestoltes (2)  2019 (10)  gent gran (17)  9N (5)  cinema (1)  tapatast (2)  habitatge (2)  petit casal (1)  alcohol (1)  centre de dia (2)  pobresa energtica, (1)  Erampruny (1)  reflexions (5)  2016 (1)  OAC (1)  consulta (11)  famlia (8)  patrimoni; (22)  diputaci de barcelona (4)  festa major (11)  explosi (1)  catalunya (26)  AMB (7)  parc del garraf (7)  mobilitat (10)  equipaments (12)