ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A les portes de Setmana Santa

Amb el record encara proper dels atemptats a Brussel·les encarem un nou període de vacances

Ens plantem a les portes de la Setmana Santa amb un regust de boca marcat pels atemptats que aquest passat dimarts ens tornaven a portar imatges del terror i la destrucció que uns pocs s’entesten a imposar a molts. L’escenari era en aquest cas Brussel·les però l’objectiu han estat la llibertat d’expressió i l’esperit democràtic que compartim la majoria. Vagin en primer lloc el meu record per totes les víctimes d’aquesta nova barbàrie i el meu més sincer afecte per a les seves famílies i amics.

La vida en tot cas s’imposa fins i tot a aquests moments de foscor. I de fet no deixa de ser la nostra responsabilitat permetre que així sigui per evitar que els terroristes aconsegueixin el seu objectiu.

És amb aquesta voluntat que arribem, com deia, a l’inici de la Setmana Santa. Al nostre municipi suposarà el retrobament amb una tradició i una activitat cultural tan nostra i tan estimada com són les caramelles. Novament el cor de caramellaires sortirà als carrers amb el seu bon humor i la seva capacitat de crítica. Per aquells que no marxem de Begues serà sens dubte una cita obligada.

Ja sigui al poble o fora d’ell aquests seran, majoritàriament, dies de descans i de lleure per a la majoria de beguetans i beguetanes. Voldria aprofitar doncs aquest fet per a desitjar-vos que aprofiteu per a, com es diu habitualment, recarregar les piles. De la mateixa manera si sortiu i heu de fer servir els vostres vehicles, preneu totes les precaucions, també els darrers dies ens han servit per recordar-nos, amb l’accident a Freginals, dels perills que podem trobar a les carreteres.

A aquells que us quedeu a Begues durant aquests dies també us vull recomanar sortir al carrer, apropar-vos als molts indrets i atractius que tenim tan propers a nosaltres. De vegades ens oblidem de tot allò que pot oferir el nostre propi municipi. Aquests dies són una magnífica excusa per recordar-ho.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
diputació de barcelona (4) · parellada (1) · alcohol (1) · AMB (6) · felicitació (2) · tecnologia (4) · lleure (29) · civisme (8) · OAC (1) · LOEPSF (2) · ermita (3) · LRSAL (4) · 2014 (2) · empresa (2) · telecomunicacions (2) · tapatast (2) · llei (3) · habitatge (1) · AMI (5) · consulta (11) · transparència (12) · 2018 (4) · sanitat (4) · serveis (24) · refugiats (1) · catalunya (23) · centre de dia (2) · joventut (11) · ocupació (3) ·  (206) · ensenyament (5) · camí ral (9) · finançament (2) · sostenibilitat (7) · seguretat (13) · equipaments (11) · pressupostos (11) · solidaritat (10) · pedrera (4) · salut (1) · patrimoni; (22) · 2016 (1) · parlament (3) · centre cívic (9) · subvencions (4) · esport (10) · ordenances (2) · Eramprunyà (1) · hospital (1) · 2019 (10) · desnonaments (1) · 25N (3) · reflexions (3) · 9N (5) · medi ambient (23) · patrimoni (15) · pagesia (1) · petit casal (1) · entitats (20) · explosió (1) · Bruguers (1) · participació, (1) · cultura (31) · alta tensió (4) · carnestoltes (1) · yu (1) · Nadal (6) · pobresa energètica, (1) · família (6) · biblioteca (6) · policia local (7) · parc metropolità (2) · participació (27) · parc del garraf (7) · 902 (2) · gent gran (14) · comerç (9) · alcaldia (16) · patrimoni; (9) · aplec (1) · festa major (9) · dona (10) · cinema (1) · mobilitat (6) · 2017 (3) · infants (2) · carretera (2) · eleccions (8) · abocador (4) · pobresa energètica (1) · reflexions (236)
BeguesApp