ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Tornem a creuar “Un pont d’art vigent”

Aquest diumenge 14 de febrer inaugurem la primera de les quatre exposicions d’enguany del programa desenvolupat amb el Centre Experimental de les Arts

L’obra de David Ymbernon és la primera que arriba aquest 2016 al Casal de Cultura El Roure en el marc del programa “Un pont d’art vigent” que desenvolupa el nostre ajuntament de manera coordinada amb el Centre Experimental de les Arts Vallgrassa. En total seran quatre les exposicions de reconeguts artistes de l’art contemporani que podrem gaudir mitjançant aquesta iniciativa. A Ymbernon el seguiran Raquel Muñoz, Josep Clopés i Ferran Castellnou. Aquest diumenge donarem oficialment el tret de sortida a la temporada amb la inauguració de la primera de les mostres.

Voldria aprofitar doncs aquesta ocasió per tal de posar en valor aquesta iniciativa que acollim per segon any. I es que correm el risc de que acabem acostumats a tenir la possibilitat de gaudir d’un conjunt d’experiències culturals que ni per la nostra ubicació ni per la quantitat dels nostres habitants hauria de ser habitual.

“Un pont d’art vigent” ens porta a casa nostra una sèrie d’artistes que, molt difícilment, podríem gaudir si no fos per la relació de col·laboració que mantenim amb Vallgrassa. Més que un motiu d’orgull m’agradaria pensar que els beguetans i les beguetanes contemplem aquesta possibilitat com a una oportunitat. No serviria de gaire pensar “què bé que vivim a Begues, que ens visiten artistes plàstics tan reconeguts com destacats” si no aprofitem aquest fet per a apropar-nos als mons que ens proposen.

Disposar d’una exposició com la que inaugurem aquest diumenge és un luxe. Però els luxes esdevenen inútils si no en sabem treure profit. En aquest sentit voldria destacar com en aquesta ocasió l’obra d’Ymbernon ha estat l’excusa per apropar a un grup d’alumnes de l’escola Sant Cristòfor a l’art contemporani i a treballar conceptes com l’abstracció. És tot un plaer veure com l’art salta de les parets i entra també a les aules per ajudar a formar la curiositat i l’interès artístic dels nostres nens i nenes.

Si encara no l’heu visitat, us animo també a vosaltres a descobrir amb la mateixa mirada dels infants, les obres que trobareu al centre cívic.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parlament (3) · LOEPSF (2) · 2016 (1) · transparència (16) · pedrera (4) · medi ambient (25) · empresa (2) · solidaritat (13) · llei (3) · felicitació (2) · civisme (8) · participació, (1) · AMI (5) · sostenibilitat (8) · mobilitat (8) · patrimoni; (9) · seguretat (13) · lleure (31) · serveis (27) · participació (32) · 902 (2) · coronavirus (31) · hospital (1) · 2017 (3) · esport (11) · biblioteca (6) · explosió (1) · carretera (2) · comerç (12) · camí ral (9) · desnonaments (1) · dona (11) · carnestoltes (1) · parellada (1) · subvencions (5) · 2019 (10) · alcohol (1) · centre cívic (9) · ensenyament (6) · ermita (3) · tecnologia (6) · refugiats (1) · OAC (1) · tapatast (2) · 2018 (4) · centre de dia (2) · 25N (3) · ocupació (4) · yu (1) · família (7) · patrimoni (19) · alcaldia (16) · festa major (11) · LRSAL (4) · patrimoni; (22) · pagesia (2) · abocador (4) · infants (4) · sanitat (5) · cinema (1) · habitatge (2) · cultura (38) · parc metropolità (2) · diputació de barcelona (4) · finançament (2) · catalunya (25) · AMB (7) · consulta (11) · pobresa energètica, (1) · policia local (7) · Bruguers (1) · reflexions (287) · salut (3) · gent gran (17) · equipaments (12) · aplec (1) · Nadal (10) · alta tensió (4) · reflexions (4) · eleccions (10) · 2014 (2) · telecomunicacions (2) · petit casal (1) ·  (280) · pressupostos (14) · 9N (5) · pobresa energètica (2) · joventut (12) · parc del garraf (7) · entitats (25) · ordenances (2) · Eramprunyà (1)