ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

A punt per a la Festa Major d’Hivern

Ja tenim a tocar una celebració que ens retroba amb les nostres arrels

A partir de dimecres de la setmana vinent Begues celebra la seva Festa Major d’Hivern, una festa germana de la d’estiu que, com passa a totes les famílies, té una personalitat pròpia i diferenciada. Al nostre municipi sempre ens hem preuat de viure sota la influència d’una gran ciutat com és Barcelona i de situar-nos al seu àrea metropolitana, però tot i això mantenir el nostre tarannà de poble. Només en uns minuts podem estar al centre de la capital de Catalunya i, alhora, vivim envoltats per la natura. No tothom pot gaudir d’aquest privilegi.

La Festa Major de Sant Sebastià seria possiblement la gran festa del poble petit que hem estat i l’ànima del qual mantenim. En ella trobem l’esperit del que han estat les festes de les viles durant dècades i dècades. Amb ella tornarem a participar de costums tan antics com la benedicció del pa, de les associacions dedicades a la promoció de la cultura popular catalana o de les propostes destinades a aplegar al major nombre possible de veïns i veïnes com el ball o la sardinada popular.

A més d’una festa plena d’activitats per al lleure i la diversió com és, m’agradaria que veiem també aquesta celebració com una oportunitat per conrear valors com la proximitat entre veïns, l’estima per la nostra tradició i el respecte pel nostre passat.

No voldria deixar escapar l’ocasió sense fer esment de les diferents entitats i persones que participen de la festa i que, amb el seu treball, li donen sentit i contingut. Darrera dels programes de les celebracions que es duen a terme a la nostra vila tenim l’Ajuntament com a eix vertebrador, però poca cosa podríem fer sense el treball d’aquells que des de les associacions ens aporten la música, els balls, els castells, els correfocs o els gegants.

Més enllà de qualsevol altre consideració, vosaltres sou el cor de la Festa Major d’Hivern.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
abocador (4) · hospital (1) · pedrera (4) · cinema (1) · parlament (3) · carretera (2) · patrimoni (20) · patrimoni; (9) · dona (11) · coronavirus (31) · felicitació (2) · serveis (27) · subvencions (5) · cultura (38) · parc metropolità (2) · parc del garraf (7) · camí ral (9) · desnonaments (1) · tapatast (2) · 2018 (4) · AMB (7) · comerç (12) · infants (4) · yu (1) · joventut (12) · 2017 (3) · ensenyament (6) · consulta (11) · llei (3) · solidaritat (13) · alta tensió (4) · patrimoni; (22) · empresa (2) · família (7) · 2014 (2) · LRSAL (4) · entitats (26) · lleure (31) · reflexions (4) · esport (11) · 2016 (1) · equipaments (12) · pobresa energètica (2) · salut (3) · reflexions (289) · Eramprunyà (1) · pressupostos (14) · LOEPSF (2) · finançament (2) · biblioteca (6) · mobilitat (8) · catalunya (26) · festa major (11) · alcohol (1) · pobresa energètica, (1) · diputació de barcelona (4) · AMI (5) · carnestoltes (1) · participació, (1) · sostenibilitat (8) · Bruguers (1) · centre cívic (9) · medi ambient (25) ·  (284) · transparència (16) · pagesia (2) · explosió (1) · 9N (5) · policia local (7) · habitatge (2) · sanitat (5) · OAC (1) · 25N (3) · ermita (3) · centre de dia (2) · civisme (8) · tecnologia (6) · ocupació (4) · petit casal (1) · ordenances (2) · eleccions (10) · gent gran (17) · alcaldia (16) · refugiats (1) · parellada (1) · 2019 (10) · participació (32) · 902 (2) · Nadal (10) · seguretat (13) · telecomunicacions (2) · aplec (1)