ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Comença a desplegar-se la fibra òptica

A l’Ajuntament de Begues assolim un nou compromís amb el ciutadà en matèria de serveis

La setmana passada signava en nom de l’Ajuntament de Begues el conveni amb Telefónica per al desplegament de la fibra òptica al nostre municipi. I aquesta mateixa setmana es posen en marxa els treballs que permetran que, abans que hagin passat quatre mesos, aquest sistema de connexió a Internet sigui accessible per a totes les llars beguetanes. El nostre serà un dels pocs pobles catalans de la nostra mida que compta amb accés a la fibra òptica al 100% del seu territori.

Ja al llarg de la passada legislatura ens marcàvem com a objectiu progressar en la incorporació de tecnologies. No es tractava ni es tracta únicament de modernitzar els nostres serveis. Sempre hem dit que aspirem a anar més enllà i que la nostra voluntat és arribar a ser punters i apropar-nos de manera real al model de smart city. Aquesta arribada de la fibra òptica era necessària i, hem de reconèixer que ha requerit de tota una sèrie de trobades amb l’operadora de telefonia i de molta insistència. Però ja podem dir que comença a ser una realitat.

A Begues vivim molt bé. I estem segurs que encara podem elevar els nivells de qualitat de vida. Això significa en tot cas que hem de treballar dur des de l’Ajuntament. El nostre municipi no es troba tan ben connectat ni compta amb la mateixa població que d’altres del nostre entorn. No ens podem enganyar i pensar que tindrem les mateixes facilitats per aconseguir els serveis que aquestes localitats gaudeixen. Per a nosaltres és més difícil.

En tot cas, com hem demostrat recentment en el cas de la fibra òptica, no és impossible. Per endavant tenim encara molts reptes que ens hem fixat tant amb els compromisos del consistori com recollint les necessitats de les persones de la nostra vila. Sabem que som capaços d’aconseguir allò que ens proposem tot i que requereixi un esforç major del que pot suposar per d’altres. I amb aquest convenciment treballem dia a dia.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
9N (5) · ermita (3) · seguretat (13) · catalunya (26) · infants (5) · lleure (31) · patrimoni; (9) · alta tensió (4) · parc del garraf (7) · cinema (1) · 2018 (4) · patrimoni (20) · pobresa energètica, (1) · ensenyament (6) · festa major (11) · Nadal (10) · reflexions (289) · telecomunicacions (2) · subvencions (5) · entitats (27) · serveis (27) · participació (32) · LOEPSF (2) · medi ambient (25) · 2017 (3) · policia local (7) · pagesia (2) · pedrera (4) · mobilitat (9) · solidaritat (13) · esport (11) · sanitat (5) · 25N (4) · 2019 (10) · salut (3) · gent gran (17) · família (7) · alcaldia (16) · civisme (8) · 2016 (1) · biblioteca (6) · dona (11) · ocupació (4) · participació, (1) · refugiats (1) · parlament (3) · transparència (16) · sostenibilitat (8) · AMI (5) · Bruguers (1) · carretera (2) · eleccions (10) · diputació de barcelona (4) · alcohol (1) · reflexions (4) · explosió (1) · tapatast (2) · Eramprunyà (1) · aplec (1) · yu (1) · llei (3) · joventut (13) · parellada (1) ·  (288) · equipaments (12) · AMB (7) · desnonaments (1) · centre cívic (9) · coronavirus (31) · consulta (11) · empresa (2) · abocador (4) · carnestoltes (1) · comerç (12) · petit casal (1) · OAC (1) · camí ral (9) · habitatge (2) · finançament (2) · LRSAL (4) · parc metropolità (2) · pressupostos (14) · 902 (3) · pobresa energètica (2) · centre de dia (2) · tecnologia (6) · 2014 (2) · cultura (39) · patrimoni; (22) · hospital (1) · ordenances (2) · felicitació (2)