ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

27S, el moment de la veritat per a Catalunya

Independentment de la posició que prengui cadascú és innegable que a les properes eleccions es decideix molt

El camí del procés sobiranista que recorre Catalunya està escrit amb diferents dates assenyalades. Les passades diades de l’11 de setembre, la consulta del 9N, la signatura del decret que obria la porta a aquesta consulta... han estat totes elles jornades que, sigui quin sigui el final d’aquest camí, quedaran a la memòria col•lectiva. Ara fem front a una altre pas de gegant més en aquesta via amb les eleccions autonòmiques que se celebraran sota un caràcter plebiscitari.

De sobres és conegut el sentiment majoritari de l’Ajuntament de Begues i el meu propi en aquesta qüestió. Donem de manera oberta el nostre suport a la independència de Catalunya. Però no vull animar-vos a prendre partit i a participar perquè defensi la necessitat de que el nostre país es constitueixi com a estat. No. Us vull animar a prendre partit i a participar perquè, tot i que podeu estar en contra del meu punt de vista, no podem negar que aquestes eleccions marcaran un abans i un després en les relacions que mantenen Espanya i Catalunya. És innegable.

Davant d’aquest fet és imprescindible que quedi clara quina és la postura majoritària que mantenim els catalans i les catalanes. Potser són ja masses anys amb la sensació de que el nostre futur s’escriu des de més enllà de les nostres fronteres.

A l’Ajuntament de Begues defensem i defensarem el suport al procés sobiranista i a la independència. Ho farem en primer lloc perquè entenem que aquest és un sentiment majoritari entre les persones que viuen al nostre poble. Però ho fem també perquè tenim el convenciment de que la independència catalana és el millor per al nostre municipi.

Però a banda d’aquest fet, entenem que per sobre de qualsevol consideració, i fins i tot per sobre de qualsevol llei escrita, s’han d’avantposar els valors democràtics. Tan senzill, i aparentment tan complicat com això. Quan de manera evident tants milers de persones han expressat públicament la seva voluntat de triar les administracions, locals, estatals o internacionals, no poden fer una altra cosa que admetre aquesta decisió i facilitar que es dugui a terme.

Què vol dir inconstitucional? Senzillament que un text redactat fa quaranta anys no contempla un fet. En cap cas inconstitucional és sinònim d’antidemocràtic. Convé tenir-ho clar. És per aquest motiu que per sobre de qualsevol altre consideració dono i donem suport a que el poble català triï el seu destí.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2017 (3)  telecomunicacions (2)  desnonaments (1)  famlia (7)  dona (11)  lleure (31)  reflexions (287)  serveis (27)  tecnologia (6)  carretera (2)  refugiats (1)  cinema (1)  solidaritat (13)  medi ambient (25)  patrimoni (19)  alcohol (1)  policia local (7)  llei (3)  finanament (2)  AMB (7)  2014 (2)  AMI (5)  sanitat (5)  cam ral (9)  joventut (12)  LOEPSF (2)  comer (12)  transparncia (16)  2016 (1)  petit casal (1)  parellada (1)  consulta (11)  pobresa energtica, (1)  salut (3)  mobilitat (8)  OAC (1)  hospital (1)  cultura (38)  ermita (3)  ordenances (2)  habitatge (2)  ocupaci (4)  reflexions (4)  catalunya (25)  carnestoltes (1)  infants (4)  abocador (4)  coronavirus (31)  seguretat (13)  25N (3)  participaci (32)  2018 (4)  tapatast (2)  explosi (1)  patrimoni; (22)  centre cvic (9)  equipaments (12)  pedrera (4)  Erampruny (1)  parlament (3)  parc metropolit (2)  participaci, (1)  diputaci de barcelona (4)  LRSAL (4)  esport (11)  pressupostos (14)   (280)  9N (5)  aplec (1)  yu (1)  sostenibilitat (8)  subvencions (5)  902 (2)  felicitaci (2)  ensenyament (6)  parc del garraf (7)  empresa (2)  entitats (25)  2019 (10)  gent gran (17)  Bruguers (1)  Nadal (10)  civisme (8)  pagesia (2)  biblioteca (6)  eleccions (10)  festa major (11)  alcaldia (16)  pobresa energtica (2)  patrimoni; (9)  alta tensi (4)  centre de dia (2)