ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Reprenem la Festa del Most i una part de la normalitat

La celebració de la festa coincideix amb una nova relaxació de les restriccions relacionades amb la pandèmia

Pas a pas ens tornem a retrobar amb la vida que teníem abans del març del 2020. Anem guanyant espais que havíem cedit i rutines que gràcies al procés de vacunació i a l’evolució dels paràmetres sanitaris podem reprendre. Aquest és el cas de la Festa del Most de la qual podrem gaudir aquest cap de setmana amb un seguit d’activitats que lliguen en un mateix esdeveniment tradició i gastronomia.

Es dona la circumstància que la festa arriba juntament amb una reducció de les restriccions existents per la pandèmia que, pràcticament, ens retorna a la normalitat social. No se m’acut una manera millor d’obrir-nos a aquesta nova etapa i vull convidar-vos a que participeu d’una celebració en què podrem trobar una desena d’establiments locals al tast de vins i mostra gastronòmica. Així, a més de poder gaudir de la cita tindrem la possibilitat de mostrar novament el nostre suport a un sector tan castigat per l’aparició de la COVID-19 com ha estat i és el de la restauració.

Vull en tot cas recordar que aquesta supressió de restriccions no significa que hagi desaparegut la pandèmia. Hem de continuar sent prudents i hem de seguir les recomanacions que se’ns fan des de les administracions responsables. Des del primer moment hem estat conscients que el camí per recórrer era llarg. No val la pena fallar ara que ja estem encarant la recta final.

Celebrem, doncs, amb la Festa del Most el retrobament amb els veïns i les veïnes, les nostres tradicions i el nostre passat, l’empenta de la restauració local i la voluntat de deixar enrere, dia a dia, la pandèmia. No hi podeu faltar.

La futura avinguda Torres Vilar, una nova forma de relacionar-se amb Begues

El projecte per a la remodelació integral d’aquesta via permetrà culminar la creació del principal eix per a la mobilitat sostenible al municipi

mes info  Informaci


Una data per al record i lorgull dun poble

L’1 d’octubre ens torna a portar a la memòria el referèndum per la independència

mes info  Informaci
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
telecomunicacions (2)  carnestoltes (1)  civisme (8)  Erampruny (1)  petit casal (1)  25N (3)  eleccions (10)  felicitaci (2)  llei (3)  catalunya (26)  pobresa energtica (2)  consulta (11)  transparncia (16)  patrimoni (19)  tecnologia (6)  policia local (7)  subvencions (5)  2018 (4)  cam ral (9)  parellada (1)  gent gran (17)  abocador (4)   (283)  medi ambient (25)  habitatge (2)  AMB (7)  dona (11)  parc metropolit (2)  reflexions (289)  desnonaments (1)  OAC (1)  diputaci de barcelona (4)  pedrera (4)  ocupaci (4)  coronavirus (31)  sanitat (5)  esport (11)  refugiats (1)  entitats (26)  Nadal (10)  pressupostos (14)  alta tensi (4)  sostenibilitat (8)  ensenyament (6)  reflexions (4)  centre de dia (2)  aplec (1)  salut (3)  2016 (1)  biblioteca (6)  seguretat (13)  2014 (2)  2019 (10)  yu (1)  mobilitat (8)  pagesia (2)  ordenances (2)  9N (5)  alcaldia (16)  parlament (3)  comer (12)  equipaments (12)  finanament (2)  pobresa energtica, (1)  Bruguers (1)  infants (4)  explosi (1)  solidaritat (13)  902 (2)  LOEPSF (2)  AMI (5)  carretera (2)  festa major (11)  joventut (12)  patrimoni; (9)  centre cvic (9)  ermita (3)  alcohol (1)  participaci (32)  cinema (1)  LRSAL (4)  participaci, (1)  tapatast (2)  patrimoni; (22)  2017 (3)  cultura (38)  parc del garraf (7)  hospital (1)  famlia (7)  lleure (31)  serveis (27)  empresa (2)