ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca mobilitat


La salut i el benestar, prioritats de la legislatura

Els ajuntaments, el conjunt de les administracions, dediquem molt de temps i espai a explicar els principals projectes que posem en m...ndre millor com funciona la mentalitat d’aquest ajuntament. Sota una idea comuna treballem des de tots els angles possibles.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Comencen les obres del Camí Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2016 (1) · sanitat (3) · família (6) · biblioteca (6) · pobresa energètica (1) · pedrera (4) · dona (8) · 2018 (2) · abocador (3) · ermita (3) · joventut (8) · Bruguers (1) · serveis (22) · yu (1) · esport (8) · catalunya (17) · LOEPSF (2) · eleccions (7) · lleure (24) · diputació de barcelona (3) · entitats (14) · 9N (5) · llei (3) · LRSAL (4) · medi ambient (13) · carretera (2) · cultura (22) · consulta (9) · infants (2) · pobresa energètica, (1) · participació (21) · equipaments (6) · parc metropolità (2) · alta tensió (4) · ocupació (3) · finançament (2) · aplec (1) · tecnologia (4) · hospital (1) · parlament (3) · reflexions (2) · mobilitat (4) · petit casal (1) · Eramprunyà (1) · alcaldia (16) · alcohol (1) · cinema (1) · refugiats (1) · tapatast (1) · salut (1) · civisme (7) · AMB (5) · parellada (1) · 25N (2) · patrimoni (10) · festa major (7) · pressupostos (9) · AMI (5) · telecomunicacions (2) ·  (136) · felicitació (2) · centre cívic (9) · seguretat (11) · patrimoni; (9) · Nadal (5) · transparència (10) · camí ral (9) · solidaritat (7) · parc del garraf (5) · desnonaments (1) · policia local (5) · pagesia (1) · explosió (1) · reflexions (172) · 2014 (2) · ordenances (2) · 2017 (3) · ensenyament (5) · comerç (5) · subvencions (2) · empresa (1) · sostenibilitat (2) · patrimoni; (21) · carnestoltes (1) · gent gran (10) · centre de dia (2)