ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca medi ambient


Adéu a l’abocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

Continuem avançant en el desviament de les línies elèctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Policia Local, molt més que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
esport (8) · 2017 (2) · biblioteca (6) · cinema (1) · joventut (8) · cultura (22) · Eramprunyà (1) · pobresa energètica (1) · pobresa energètica, (1) · sostenibilitat (2) · 2014 (2) · equipaments (5) · patrimoni; (21) · patrimoni; (8) · comerç (4) · centre cívic (9) · abocador (3) · hospital (1) · camí ral (9) · AMB (4) · LRSAL (3) · 25N (1) · família (6) · entitats (14) · llei (3) · alcaldia (15) · pagesia (1) · LOEPSF (2) · gent gran (9) ·  (118) · participació (19) · subvencions (1) · petit casal (1) · serveis (22) · ordenances (2) · AMI (5) · refugiats (1) · parc del garraf (5) · ocupació (3) · ensenyament (5) · explosió (1) · desnonaments (1) · reflexions (155) · Bruguers (1) · mobilitat (4) · parlament (2) · solidaritat (7) · 9N (5) · 2016 (1) · alcohol (1) · transparència (9) · pressupostos (9) · sanitat (3) · parellada (1) · tecnologia (4) · alta tensió (3) · Nadal (4) · carnestoltes (1) · medi ambient (13) · patrimoni (9) · centre de dia (1) · carretera (2) · ermita (3) · telecomunicacions (2) · felicitació (2) · empresa (1) · lleure (23) · dona (6) · consulta (9) · aplec (1) · finançament (1) · reflexions (1) · eleccions (6) · infants (1) · catalunya (13) · civisme (7) · pedrera (4) · seguretat (10) · tapatast (1) · festa major (7) · diputació de barcelona (3) · policia local (5)