ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca empresa


Continuem avançant en el desviament de les línies elèctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Begues, en lluita contra la pobresa energètica

Els anys transcorreguts des de l’inici de la crisi econòmica que encara ens afecta han posat a sobre de la taula situaci...em. A Begues hem fet una passa important per a evitar-ho i ho fem amb el compromís de continuar caminant en aquest sentit.

Adéu 2016

Ens preparem per tancar la porta a aquest 2016 i, com en anteriors ocasions, m’agradaria fer-ho en aquest espai fent un balan&c... seva administració. Diguem doncs adéu, amb un somriure per les bones expectatives que ens ha deixat, a aquest 2016.

Fent més competitiu el sector empresarial

Entendre les polítiques d’ocupació com aquelles que es dirigeixen de manera exclusiva a les persones que no tenen...t;laboratiu i fort. Aconseguir-ho serà, sens dubte, un benefici per a totes cadascuna de les persones que vivim aquí.

Més a prop de la restauració de l’antiga pedrera Montau II

El paisatge de Begues manté una ferida oberta que fa anys que havia d’haver quedat totalment cicatritzada: l’antig...cessàries per tal no únicament de solucionar els problemes de futur, sinó també les errades del passat.

Més serveis, i a més, millors

És veritablement sorprenent constatar com al llarg de les darreres dècades s’han produït tota una sèr...l;uda que, dia a dia, estem cada cop més a prop. Si voleu consultar l’entrevista la podeu trobar com document adjunt.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
consulta (9) ·  (118) · parlament (2) · serveis (22) · patrimoni; (8) · tapatast (1) · telecomunicacions (2) · pobresa energètica (1) · AMB (4) · ordenances (2) · ensenyament (5) · alta tensió (3) · AMI (5) · 2014 (2) · 2017 (2) · seguretat (10) · ermita (3) · sanitat (3) · abocador (3) · joventut (8) · camí ral (9) · petit casal (1) · parc del garraf (5) · reflexions (155) · família (6) · Nadal (4) · festa major (7) · Bruguers (1) · patrimoni; (21) · mobilitat (4) · diputació de barcelona (3) · desnonaments (1) · participació (19) · catalunya (13) · parellada (1) · infants (1) · 2016 (1) · reflexions (1) · cinema (1) · pedrera (4) · sostenibilitat (2) · carnestoltes (1) · equipaments (5) · biblioteca (6) · policia local (5) · LRSAL (3) · alcohol (1) · 25N (1) · lleure (23) · civisme (7) · 9N (5) · empresa (1) · comerç (4) · tecnologia (4) · dona (6) · pobresa energètica, (1) · solidaritat (7) · explosió (1) · cultura (22) · transparència (9) · pagesia (1) · ocupació (3) · finançament (1) · eleccions (6) · centre cívic (9) · llei (3) · Eramprunyà (1) · entitats (14) · alcaldia (15) · patrimoni (9) · gent gran (9) · refugiats (1) · LOEPSF (2) · felicitació (2) · hospital (1) · aplec (1) · carretera (2) · esport (8) · medi ambient (13) · pressupostos (9) · subvencions (1) · centre de dia (1)