ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca civisme


El treball dels que vetllen per la nostra seguretat

Begues ha estat el primer municipi que ha visitat des de que prenia possessió del seu càrrec el cap de la Regió ...cute;s un treball imprescindible per fer possible que Begues sigui aquest municipi en el quals ens sentim tan orgullosos de viure.

Davant la nit més curta de l’any

La celebració de la nit de Sant Joan és una festa d’aquelles que apleguen una part important del que som. Trobem ...u-vos amb els vostres veïns i veïnes i compartiu amb civisme la nit. Serà curta, però serà intensa.

Posem en marxa una campanya municipal de civisme

Recentment reflexionava en aquest mateix espai sobre la importància de la coresponsabilitat entre la ciutadania i l’admi...ifondre aquesta manera de pensar. Perquè d’un increment en els nostres nivells de civisme ens beneficiarem tots i totes.

Què podem fer perquè Begues sigui un municipi més cívic

L'incivisme és sens dubte una de les primeres causes que motiva els comentaris que m’arriben a través d’aqu...eu que sense un compromís individual de cadascun de nosaltres, l’incivisme es pot estendre més fàcilment.

La inauguració del Centre Cívic El Roure, una festa ciutadana

Vull aprofitar l’avinentesa per a agrair la seva presència a tots aquells que dissabte van decidir acompanyar-nos: des d...liol. Us convido a que feu vostre cada racó i, és que, el Centre Cívic El Roure és un equipament de tots.

Tot un municipi de festa!

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la...cs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ensenyament (5) · cultura (22) · transparència (9) · civisme (7) · parlament (3) · tapatast (1) ·  (126) · Bruguers (1) · alcaldia (16) · dona (7) · hospital (1) · pressupostos (9) · festa major (7) · centre cívic (9) · equipaments (5) · 9N (5) · telecomunicacions (2) · solidaritat (7) · pedrera (4) · família (6) · patrimoni; (21) · refugiats (1) · desnonaments (1) · aplec (1) · ocupació (3) · 2017 (3) · alta tensió (3) · mobilitat (4) · patrimoni; (8) · 25N (2) · parc del garraf (5) · petit casal (1) · felicitació (2) · LOEPSF (2) · policia local (5) · pobresa energètica (1) · sanitat (3) · centre de dia (1) · Eramprunyà (1) · sostenibilitat (2) · serveis (22) · pobresa energètica, (1) · parellada (1) · ordenances (2) · llei (3) · LRSAL (3) · comerç (5) · participació (20) · infants (1) · seguretat (11) · finançament (1) · carnestoltes (1) · 2016 (1) · reflexions (163) · cinema (1) · abocador (3) · catalunya (17) · medi ambient (13) · biblioteca (6) · explosió (1) · reflexions (1) · gent gran (9) · tecnologia (4) · carretera (2) · diputació de barcelona (3) · empresa (1) · patrimoni (9) · AMB (4) · pagesia (1) · 2014 (2) · esport (8) · AMI (5) · consulta (9) · camí ral (9) · joventut (8) · alcohol (1) · ermita (3) · subvencions (1) · 2018 (1) · eleccions (7) · Nadal (5) · entitats (14) · lleure (23)