ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca carretera


A mitja legislatura, valorem el camí recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ocupació (3) · solidaritat (7) · reflexions (155) · alcohol (1) · sanitat (3) · LRSAL (3) · lleure (23) · mobilitat (4) · carnestoltes (1) · centre cívic (9) · 9N (5) · seguretat (10) · AMB (4) · gent gran (9) · infants (1) · pagesia (1) · refugiats (1) · pressupostos (9) · Nadal (4) · cultura (22) · Eramprunyà (1) · desnonaments (1) · felicitació (2) · Bruguers (1) · parellada (1) · 25N (1) · finançament (1) · alcaldia (15) ·  (118) · camí ral (9) · subvencions (1) · ensenyament (5) · explosió (1) · abocador (3) · biblioteca (6) · transparència (9) · parc del garraf (5) · parlament (2) · AMI (5) · LOEPSF (2) · pedrera (4) · medi ambient (13) · patrimoni; (21) · 2016 (1) · tapatast (1) · hospital (1) · diputació de barcelona (3) · tecnologia (4) · 2017 (2) · patrimoni; (8) · cinema (1) · policia local (5) · alta tensió (3) · aplec (1) · eleccions (6) · participació (19) · joventut (8) · sostenibilitat (2) · dona (6) · ermita (3) · patrimoni (9) · petit casal (1) · pobresa energètica (1) · consulta (9) · serveis (22) · pobresa energètica, (1) · 2014 (2) · centre de dia (1) · reflexions (1) · carretera (2) · llei (3) · catalunya (13) · ordenances (2) · esport (8) · equipaments (5) · civisme (7) · comerç (4) · entitats (14) · festa major (7) · família (6) · telecomunicacions (2) · empresa (1)