ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca abocador


Obrim la porta al 2018

Ja hem estrenat el nou any i ho hem fet, de ben segur, establint noves expectatives per a nosaltres i els que ens envolten. No &eacut...voluntat de fer un municipi millor que caracteritza a tots els homes i dones que hi treballem. Tenim dotze mesos per fer-ho possible!

El que ens deixa el 2017

Ens preparem ja per dir adéu al 2017. Aquest és un any que, per la càrrega d’esdeveniments transcendentals...uo;hagin de fer front. El 2018 no serà una excepció en la persecució d’aquest objectiu. Bon any nou!

Adéu a l’abocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

A mitja legislatura, valorem el camí recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Begues, exponent de sostenibilitat

Aquest passat dilluns Begues era el punt de partida de l’avaluació que està realitzant la federació Europa...m a qualsevol família, volem passar-lo a les properes generacions encara més ric i valuós de com el vam rebre.

Adéu 2016

Ens preparem per tancar la porta a aquest 2016 i, com en anteriors ocasions, m’agradaria fer-ho en aquest espai fent un balan&c... seva administració. Diguem doncs adéu, amb un somriure per les bones expectatives que ens ha deixat, a aquest 2016.

El moment d’acabar la restauració de l’abocador

Aquest 2016 arribem als 10 anys des de que es clausurava l’última zona en funcionament de l’abocador del Garraf. A... a l’alçada d’aquesta responsabilitat i que assumeixi la seva part. El moment que esperàvem és ara.

Acompanyant al conseller Vila a l’antic abocador

Aquest passat diumenge 26 de juny ens visitava el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila. Amb ell, una...ensa majoria de les persones que aquí vivim així ho volem i que aquests propers anys seran decisius en aquest sentit.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
aplec (1) · cultura (22) · ocupació (3) · solidaritat (7) · Bruguers (1) · ermita (3) · 9N (5) · eleccions (7) · reflexions (163) · Eramprunyà (1) · ensenyament (5) · centre cívic (9) · joventut (8) · explosió (1) · parellada (1) · pobresa energètica (1) ·  (126) · parc del garraf (5) · comerç (5) · patrimoni; (8) · família (6) · mobilitat (4) · dona (7) · reflexions (1) · patrimoni (9) · transparència (9) · 25N (2) · hospital (1) · sanitat (3) · seguretat (11) · infants (1) · 2014 (2) · gent gran (9) · felicitació (2) · camí ral (9) · carretera (2) · sostenibilitat (2) · pedrera (4) · refugiats (1) · lleure (23) · alcaldia (16) · alcohol (1) · tapatast (1) · centre de dia (1) · cinema (1) · AMI (5) · subvencions (1) · parlament (3) · 2018 (1) · LRSAL (3) · pobresa energètica, (1) · biblioteca (6) · patrimoni; (21) · participació (20) · LOEPSF (2) · AMB (4) · llei (3) · telecomunicacions (2) · alta tensió (3) · esport (8) · ordenances (2) · 2017 (3) · medi ambient (13) · equipaments (5) · 2016 (1) · entitats (14) · finançament (1) · catalunya (17) · serveis (22) · festa major (7) · Nadal (5) · carnestoltes (1) · tecnologia (4) · petit casal (1) · policia local (5) · pressupostos (9) · civisme (7) · abocador (3) · empresa (1) · consulta (9) · pagesia (1) · diputació de barcelona (3) · desnonaments (1)